Canva-home
Help

Het delen en niet delen van mijn contentplanner


Dit artikel is machinaal vertaald. Als je fouten vindt, laat het ons dan weten.

Houd je geplande berichten zichtbaar voor de rest van je team door je contentplanner te delen.

  • Niet je hele contentplanner wordt gedeeld. Je kunt ervoor kiezen om alleen geselecteerde sociale media - accounts te delen waarvan je de eigenaar bent. Je bent de eigenaar als je het hebt gekoppeld aan Canva.
  • Sommige verbindings-, publicatie- en toestemmingservaringen worden beheerd door externe platforms. Beschikbare functies en gedragingen kunnen per app verschillen en in de loop van de tijd veranderen naarmate integraties worden bijgewerkt.

Voorlopig geeft delen dezelfde rechten aan je hele team. Individuele instellingen zijn niet beschikbaar, maar je kunt de machtigingen op elk moment wijzigen.

Contentplanner delen

  1. Ga op het zijpaneel van de
    homepage naarMeer en selecteer vervolgens
    Content Planner.
  2. Selecteer boven je
    kalender Contentplanner delen.
  3. Selecteer het socialemedia-account dat je met je team wilt delen. Als je er nog geen hebt gekoppeld, moet je er eerst minstens één koppelen.
  4. Selecteer Doorgaan.
  5. Selecteer in de
    vervolgkeuzelijst de toegang die je je team wilt geven.

Je kunt alleen de toegang van je team wijzigen voor sociale-mediakanalen waarvan je de eigenaar bent.

Delen van Content Planner ongedaan maken

  1. Selecteer
    Kalenderopties boven de kalender op je pagina Inhoudsplanner.
  2. Selecteer Sociale kanalen beheren.
  3. Naast de socialemedia-account dat je wilt beheren, selecteer je de
    vervolgkeuzelijst.
  4. Selecteer
    Niet gedeeld.
  5. Selecteer Wijzigingen opslaan om de bewerking te voltooien.

Wat gebeurt er met geplande berichten nadat het delen wordt gestopt?

Alle geplande berichten, ook die zijn aangemaakt door je teamleden, zijn alleen voor jou zichtbaar. Je wordt de nieuwe eigenaar van de berichten, dus je kunt ze verwijderen en opnieuw inplannen indien nodig.

Omdat alleen jij het delen van je gekoppelde socialemedia-accounts kunt stoppen, moet je dit doen voordat je je team verlaat.

Was dit nuttig?

Behulpzaam

Niet nuttig

Anderen bekeken ook