İçerik Planlayıcıyı paylaşma veya paylaşımı kaldırma
Tüm ekibinizin planlanmış içeriklerinizi görebilmesi için İçerik Planlayıcınızı ekibinizle paylaşabilirsiniz.
- Bu işlem sonucunda içerik planlayıcınızın tamamı paylaşılmaz. Yalnızca sahibi olduğunuz seçili sosyal medya hesaplarını paylaşmayı seçebilirsiniz. Hesabı Canva'ya bağladıysanız, sahibi sizsiniz.
- Bazı bağlantı, yayınlama ve izin deneyimleri üçüncü taraf platformlar tarafından yönetilir. Mevcut özellikler ve davranışlar uygulamalara göre değişebilir ve zaman içinde entegrasyonlar güncellendikçe değişebilir.
Şu an için paylaşım işlemi, tüm ekibinize aynı hakları verir. Bireysel ayarlama yapmak mümkün olmasa da izinleri dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
İçerik Planlayıcıyı paylaş
- Ana sayfa yan panelindeki Daha fazla bölümüne gidin ve İçerik Planlayıcı'yıseçin.
- Takviminizin üzerinde yer alan İçerik Planlayıcıyı Paylaş'ı seçin.
- Ekibinizle paylaşmak istediğiniz sosyal medya hesabını seçin. Henüz bağlamadıysanız en az bir bağlantıyı bağlayın.
- Devam öğesini seçin.
- Açılır menüden ekibinize vermek istediğiniz erişim iznini seçin.
Yalnızca sahibi olduğunuz sosyal medya kanalları üzerinde ekibinizin erişim haklarını değiştirebilirsiniz.
İçerik Planlayıcı paylaşımını kaldır
- İçerik Planlayıcı sayfanızdaki takvimin yukarısında Takvim Seçenekleri'ni seçin.
- Sosyal medya kanallarını yönet seçeneğini belirleyin.
- Yönetmek istediğiniz sosyal medya hesabının yanında yer alan açılır menüyü seçin.
- Paylaşılmadı 'yı seçin.
- Değişiklikleri kaydet seçeneğine tıklayarak işlemi tamamlayın.
Planlanmış gönderilerin paylaşımı geri çekilirse ne olur?
Ekip üyelerinizin oluşturdukları da dahil olmak üzere planlanmış gönderilerin tamamını yalnızca siz görebilirsiniz. Gönderilerin yeni sahibi siz olduğunuz için gerekirse gönderileri silebilir veya yeniden planlayabilirsiniz.
Ekibinizden ayrılmadan önce bağlı sosyal medya hesaplarınızın paylaşımını geri çekmeyi unutmayın. Bu işlemi yalnızca siz yapabilirsiniz.
Bu yardımcı oldu mu?
Yardımcı oldu
Yardımcı olmadı