Canva ana sayfası
Yardım

Bir kullanıcıyı Enterprise kuruluşunuzdan kaldırın


Bu makale makine tarafından çevrilmiştir. Hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.

Birisi işletmenizden ayrıldığında bir yönetici Canva hesabını kaldırabilir ve tasarımlarının sahipliğini devredebilir. Bu, önemli hiçbir şeyin kaybolmadığından emin olmanıza yardımcı olur.

Bu kılavuzda, bir kullanıcı kaldırıldığında neler olduğu ve gerekirse hesabının nasıl silineceği açıklanmaktadır.

Bir üyeyi kuruluşunuzdan çıkardığınızda

Yönetici olarak şunları yapabilirsiniz:

Bu, ekibinizin içeriğini güvende tutar ve önemli tasarımların erişilebilir kalmasını sağlar.

Tasarımlarını aktarmazsanız ne olur?

Bir üyeyi tasarımlarını aktarmadan çıkarırsanız:

  • Paylaşılan tasarımlar, paylaşıldıkları herkes tarafından erişilebilir kalır
  • Kullanıcı kaldırıldığında özel tasarımlara erişilemez hale gelir
  • Kullanıcı daha sonra yeniden katılırsa tasarımlarına yeniden erişim kazanır

İpucu: Önemli içeriğe erişiminizi kaybetmemeniz için kullanıcıyı kaldırmadan önce sahipliğini aktarın.

Kaldırılan kullanıcının göreceği

Kaldırıldıktan sonra, kullanıcı Enterprise ekibinize ve aşağıdaki özelliklere erişimini kaybeder:

  • Ekip içinde oluşturulan tasarım sayısı
  • Marka Kitleri
  • Şablonlar
  • Paylaşılan ekip içeriği

Kişisel tasarımlara erişim:

  • Kişisel Canva hesaplarında oluşturulan veya kaydedilen her şey kullanılabilir durumda kalır.

Oturum açılıyor:

  • Artık SSO kullanamazlar, ancak e - postaları ve tek seferlik bir PIN ile oturum açabilirler.

İşletme özellikleri:

  • Kuruluşunuzun Kurumsal planında yer alan tüm araçlara erişimlerini kaybederler.

Kullanıcı hesabının kalıcı olarak silinmesi

Bir kullanıcı hesabını silerseniz bu işlemi geri alamazsınız. İstek kuruluşunuzun yöneticisinden gelmelidir.

Silme talebinde bulunmak için bizimle iletişime geçin veya hesap ekibinizle iletişime geçin.

Bu yardımcı oldu mu?

Yardımcı oldu

Yardımcı olmadı

Bunlara da göz atabilirsiniz: