Het delen en niet delen van mijn contentplanner
Houd je geplande berichten zichtbaar voor de rest van je team door je contentplanner te delen.
- Hiermee wordt niet je hele contentplanner gedeeld. Je kunt ervoor kiezen om alleen geselecteerde socialemedia-accounts te delen waarvan je de eigenaar bent. Jij bent de eigenaar als je het aan Canva hebt gekoppeld.
- Sommige ervaringen met verbindingen, publicaties en toestemming worden beheerd door externe platforms. Beschikbare functies en gedragingen kunnen per app verschillen en in de loop van de tijd veranderen naarmate integraties worden bijgewerkt.
Voorlopig geeft delen dezelfde rechten aan je hele team. Individuele instellingen zijn niet beschikbaar, maar je kunt de machtigingen op elk moment wijzigen.
Contentplanner delen
- Ga op het zijvenster van de homepage naarMeer dan selecteer Content Planner.
- Boven je kalender, selecteer Share Content Planner.
- Selecteer het socialemedia-account dat je met je team wilt delen. Als je er nog geen hebt gekoppeld, koppel er dan eerst één.
- Selecteer Doorgaan.
- On the vervolgkeuzelijst, selecteer de toegang die je je team wilt geven.
Je kunt alleen de toegang van je team wijzigen voor sociale-mediakanalen waarvan je de eigenaar bent.
Delen van Content Planner ongedaan maken
- Selecteer Kalenderopties boven de kalender op je pagina Inhoudsplanner.
- Selecteer Sociale kanalen beheren.
- Naast de socialemedia-account dat je wilt beheren, selecteer je de vervolgkeuzelijst.
- Selecteer Niet gedeeld.
- Selecteer Wijzigingen opslaan om de bewerking te voltooien.
Wat gebeurt er met geplande berichten nadat het delen wordt gestopt?
Alle geplande berichten, ook die zijn aangemaakt door je teamleden, zijn alleen voor jou zichtbaar. Je wordt de nieuwe eigenaar van de berichten, dus je kunt ze verwijderen en opnieuw inplannen indien nodig.
Omdat alleen jij het delen van je gekoppelde socialemedia-accounts kunt stoppen, moet je dit doen voordat je je team verlaat.
Was dit nuttig?
Nuttig
Niet nuttig