Een team verlaten
Als je een team verlaat, wordt je toegang verwijderd tot alle ontwerpen, mappen en merksjablonen die in dat team zijn gemaakt.
Kopieer alle ontwerpen die je wilt houden voordat je weggaat. Ontdek hoe je ontwerpen kunt kopiëren naar een persoonlijk account of ontwerpen naar het account van je school of scholengroep kunt kopiëren. Als je geen andere plek hebt om je ontwerpen naartoe te kopiëren, neem dan contact op met onze Helpdesk voordat je vertrekt.
Voor je weggaat
- Zorg ervoor dat je teambeheerder 'Wie kan een team verlaten' heeft ingesteld voor Iedereen.
- Teameigenaren moeten een nieuwe eigenaar kiezen voordat ze het team kunnen verlaten. Meer informatie over het wijzigen van je teameigenaar.
- Je team mag geen SSO, SCIM of SAML of een Canva scholengroep-abonnement gebruiken.
Een team verlaten
- Op de homepage selecteert u uw profielicoon.
- Selecteer Instellingen.
- Onder Personeelsbeheer selecteert u Teamprofiel.
- Selecteer Team verlaten. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt, dus controleer de pop-up zorgvuldig voordat u bevestigt.
- Ter bevestiging selecteert u Team verlaten. U maakt dan geen deel meer uit van het team.
U keert terug naar de homepage en u ziet een melding die bevestigt dat u het team hebt verlaten.
FAQ's
Ik kan de optie Team verlaten niet vinden
Wat de aanleiding kan zijn
De optie Team verlaten wordt mogelijk om verschillende redenen niet weergegeven:
- De toestemming voor verlaten van je team is beperkt
- Je bent de teameigenaar
- Je zit in een Canva District-team
- Je Canva Enterprise-team gebruikt eenmalige aanmelding (SSO), een System for Cross-domain Identity Management (SCIM) of SAML (Security Assertion Markup Language)
Wat te doen?
- Vraag je team-beheerder om "Wie dit team mag verlaten" in te stellen op Iedereen.
- Als je de eigenaar bent, wijzig dan eerst de Teameigenaar. De optie verschijnt zodra iemand anders eigenaar is van het team.
- Neem contact op met de beheerder van je organisatie of scholengroep voor hulp bij het verlaten van het team.
Er kan geen content worden overgedragen nadat je deze hebt verlaten
Wat de aanleiding kan zijn
Beheerders kunnen alleen content overdragen van leden die uit een team zijn verwijderd. Als je zelf het team verlaat, kan je content daarna niet meer worden overgedragen.
Wat te doen?
Voordat je weggaat, kopieer alle content die je wilt bewaren naar een ander account. Leer hoe je ontwerpen kopieert naar een persoonlijk account of ontwerpen kopieert naar je school- of scholengroep-account.
Gerelateerde artikelen
Was dit nuttig?
Nuttig
Niet nuttig