Inici de Canva
Ajuda

Compartir i deixar de compartir el Planificador de contingut


Aquest article s'ha traduït automàticament. Si hi trobes errors, avisa'ns.

Fes que la resta del teu equip pugui veure les teves publicacions programades compartint el teu Planificador de contingut.

  • Aquesta acció no compartirà tot el teu planificador de contingut. Pots triar compartir només els comptes de xarxes socials seleccionats que siguin teus. Si l'has connectat a Canva, ets el propietari .
  • Algunes experiències de connexió, publicació i permisos les gestionen plataformes de tercers. Les característiques i els comportaments disponibles poden variar d'una aplicació a una altra i canviar amb el temps a mesura que s'actualitzen les integracions.

De moment, compartir dóna el mateix permís a tot l'equip. La configuració individual no està disponible, però pots canviar els permisos en qualsevol moment.

Comparteix el Planificador de contingut

  1. Al tauler lateral de la pàgina inicial, ves a
    Més i selecciona
    Planificador de contingut. A sobre del
  2. calendari,
    selecciona Comparteix el Planificador de contingut
  3. . Selecciona el compte de xarxes socials que vulguis compartir amb el teu equip. Si encara no n'has enllaçat cap, primer connecta'n almenys un.
  4. Selecciona Continua.
  5. Al
    menú desplegable, selecciona l'accés que vols donar al teu equip.

Només pots canviar l'accés del teu equip als canals de xarxes socials dels quals ets propietari.

Deixa de compartir el Planificador de contingut

  1. A la part superior del calendari de la pàgina del Planificador de contingut, selecciona
    Opcions del calendari.
  2. Selecciona Gestiona els canals socials.
  3. Al costat del compte de xarxes socials que vols gestionar, selecciona el
    menú desplegable.
  4. Selecciona
    No compartit.
  5. Selecciona Desa els canvis per acabar.

Què passa amb les publicacions programades quan les deixes de compartir?

Totes les publicacions programades, incloses les que hagin creat els membres del teu equip, només les podràs veure tu. Seràs el nou propietari de les publicacions, així que podràs suprimir-les i reprogramar-les segons et convingui.

Com que només tu pots deixar de compartir l'accés als teus comptes de xarxes socials connectats, recorda fer-ho abans de marxar del teu equip.

T'hem ajudat?

Útil

No ha estat útil

Altres persones també han vist