Revoca l'accés al teu disseny, fins i tot des de carpetes compartides
Utilitza Revoca l'accés per eliminar l'accés de tothom al teu disseny, tant si l'han convidat directament com si l'han heretat a través de carpetes compartides.
Quan s'ha de revocar l'accés
Utilitza aquesta opció quan:
- El teu disseny s'ha mogut a una carpeta compartida que no controles.
- Hi ha persones inesperades que poden visualitzar o editar el disseny.
- Vols restablir tot l'ús compartit i començar de nou.
- Has d'assegurar un disseny amb contingut confidencial.
Com es pot revocar tot l'accés
Elimina tot l'accés compartit al teu disseny de Canva, inclosos els permisos heretats de les carpetes, per restablir els permisos d'ús compartit i protegir el disseny.
- Obre el disseny.
- Ves al menú Compartir.
- A més del disseny de la compartició, selecciona la configuració de la compartició.
- Selecciona Elimina l'accés.
- Selecciona si vols cancel·lar o Sí, suprimeix l'accés.
Nota: només els editors i els propietaris de dissenys poden veure i utilitzar aquesta opció.
Què passa quan revoques l'accés?
Després de revocar l'accés:
- Tots els usuaris perden l'accés, inclosos els permisos de carpeta heretats.
- Els enllaços compartits deixen de funcionar.
- El disseny es queda a les teves carpetes, però només tu conserves l'accés.
Un cop hagis revocat l'accés
Pots:
- Torna a compartir el disseny amb persones específiques.
- Crea enllaços nous per compartir amb la configuració actualitzada.
- Mou el disseny a la carpeta que vulguis controlar.
- Mantén el disseny en privat.
Solució de problemes
No veus l'engranatge de configuració?
Aquesta opció només és visible per a propietaris i editors de dissenys.
L'opció està desactivada?
El teu disseny pot formar part d'una plantilla o estar restringit per la configuració de l'administrador. Posa't en contacte amb l'administrador del teu equip.
Hi ha algú que encara tingui accés?
Actualitza o tanca la sessió i torna a iniciar-la. Si es manté l'accés, comprova que no sigui per un altre camí.
Preguntes freqüents
Això elimina el disseny de les carpetes?
No. El disseny roman a la carpeta, però altres persones no poden obrir-lo ni editar-lo.
Puc desfer aquesta acció?
No. Per tornar a compartir, hauràs de tornar a afegir persones manualment.
Això afecta els dissenys o les plantilles publicades?
No. Aquestes opcions utilitzen una configuració d'accés independent.
Rebran una notificació les persones?
No s'ha enviat cap notificació. Només veurà un missatge d'accés denegat.
Recursos addicionals
T'hem ajudat?
Útil
No ha estat útil