Dela och ta bort delningen av Innehållsplaneraren
Håll dina schemalagda inlägg synliga för resten av teamet genom att dela innehållsplaneraren.
- Detta kommer inte att dela hela din innehållsplanerare. Du kan välja att bara dela utvalda sociala mediekonton som du äger. Du är ägaren om du kopplade den till Canva.
- Vissa anslutnings-, publicerings- och behörighetsupplevelser hanteras av tredjepartsplattformar. Tillgängliga funktioner och beteenden kan variera mellan appar och ändras över tid i takt med att integrationerna uppdateras.
För tillfället ger delning samma behörighet till hela ditt team. Enskilda inställningar är inte tillgängliga, men du kan ändra behörigheter när som helst.
Dela innehållsplaneraren
- På startsidans sidopanel går du till Mer och väljer Innehållsplaneraren.
- Ovanför kalendern väljer du Dela innehållsplanerare.
- Välj det sociala mediekonto du vill dela med ditt team. Om du inte har länkat några än ska du ansluta minst en först.
- Välj Fortsätt.
- I rullgardinsmenyn väljer du den åtkomst du vill ge ditt team.
Du kan bara ändra teamets åtkomst till sociala mediekanaler som du äger.
Ta bort innehållsplaneraren
- Ovanför kalendern på sidan Innehållsplanerare väljer du Kalenderalternativ.
- Välj Hantera sociala kanaler.
- Bredvid det sociala mediekonto du vill hantera väljer du rullgardinsmenyn.
- Välj Delas inte.
- Välj Spara ändringar för att avsluta.
Vad händer med schemalagda inlägg efter att ha avdelat?
Alla schemalagda inlägg, inklusive de som skapats av dina teammedlemmar, kommer bara att vara synliga för dig. Du kommer att vara inläggens nya ägare, så att du kan ta bort och omplanera dem efter behov.
Eftersom bara du kan ta bort delningsåtkomst till dina anslutna sociala mediekonton, kom ihåg att göra det innan du lämnar ditt team.
Var detta till hjälp?
Till hjälp
Inte till hjälp