Dölj designer delade med dig
Om du har en design delad med dig som du inte behöver se igen kan du dölja den själv genom att följa stegen nedan.
Varumärkesmallar kan inte döljas från sidan Senaste, Projekt eller sökresultat.
Dölj designer delade med dig
- I Hem eller på fliken Projekt väljer du Delad med dig och för sedan markören över den delade design som du vill dölja.
- Välj Mer ikonen.
- Välj Dölj.
- En popup-bekräftelse visas. Välj Dölj.
- Den delade designen kommer inte längre att finnas på dina Senaste, Projekt eller sökresultat.
Så här ser du en design du tidigare dolt
För att se en delad design som du tidigare har dolt och få den att visas i Senaste och din projektsida igen kan du komma åt den på några sätt:
- Öppna designlänken igen, antingen via ett delningsmejl du fått, din webbläsarhistorik eller få personen att skicka den till dig och öppna den.
- Om det finns i en mapp du har tillgång till klickar du på den från den mappen och visar designen.
När du har tittat på designen (till exempel genom att följa något av de sätt som anges ovan) kommer designen att vara synlig på de platser den ursprungligen var dold från.
Tips: Du kan också filtrera de designer som delats med dig medan du är på fliken Projekt. I sökfältet väljer du Ägare och sedan Delad med dig.
Var detta till hjälp?
Till hjälp
Inte till hjälp