Inici de Canva
Ajuda

Comparteix dissenys amb el teu equip


Aquest article s'ha traduït automàticament. Si hi trobes errors, avisa'ns.

Si formes part d'un equip, pots compartir el teu disseny (ja sigui una presentació, un document o un full de Canva) amb tot l'equip o amb membres de l'equip o grups seleccionats. També pots compartir dissenys per correu electrònic o enllaços.

Els administradors i propietaris de l'equip que tinguin com a mínim accés de visualització a una carpeta poden moure-la i suprimir-la.

Limitacions

  • Els enllaços únics només estan disponibles per als plans de pagament.
  • Qualsevol persona que tingui un enllaç de visualització pot reenviar-lo o compartir-lo. No podràs canviar els permisos un cop s'hagi compartit.
  • Per als enllaços de plantilles, els destinataris amb el mateix domini de correu electrònic de l'empresa han de tenir un pla de pagament.
  • El contingut ocult (imatges retallades, pàgines ocultes) esdevé visible si es copia el disseny.
  • Els dissenys compartits no es poden suprimir de la pàgina inicial ni de Projectes, però pots filtrar-los per mostrar només els dissenys teus.

Comparteix dissenys amb tot l'equip

Pots donar accés al teu disseny a tot l'equip mitjançant un enllaç per compartir. Qualsevol persona de l'equip pot visualitzar, comentar o editar el disseny, en funció del nivell de permís que triïs.

Comparteix dissenys amb tot l'equip

  1. Obre el disseny que vols compartir.
  2. Selecciona Comparteix de la barra de menú situada a sobre de l'editor.
  3. El teu disseny està configurat a
    Només tu hi pots accedir per defecte. Selecciona el menú desplegable a sota de Nivell d'accés i selecciona el teu equip.
  4. A l'altre menú desplegable, tria quin tipus de permís vols concedir: pot editar, comentar o visualitzar. A la secció Visible en els resultats de la cerca, selecciona si vols que sigui visible Per a tots els membres de l'equip o Només per als membres amb l'enllaç. Pots canviar els permisos en qualsevol moment després d'això.

Una

icona d'edifici al costat de l'avatar significa que estàs compartint el disseny amb tot l'equip.

Si el teu disseny conté contingut amagat, com ara pàgines ocultes, imatges retallades o vídeos retallats, qualsevol persona que faci una còpia del disseny podrà veure aquest contingut. Per evitar-ho, suprimeix el contingut que no vulguis que altres persones vegin abans de compartir-lo.

Comparteix dissenys amb determinats membres o grups de l'equip

En comptes de compartir-ho amb tot l'equip, pots compartir contingut amb persones o grups seleccionats.

Comparteix dissenys amb membres de l'equip o grups seleccionats

  1. Obre el disseny que vols compartir.
  2. Selecciona Comparteix de la barra de menú a sobre de l'editor.
  3. A l'apartat Persones amb accés, escriu el nom del membre de l'equip o l'adreça de correu electrònic al camp de text. Si tens grups dins de l'equip, també els pots escriure.
  4. Selecciona'ls dels resultats de la cerca. Escriu més noms al camp de text per compartir el teu disseny amb més membres de l'equip o grups.
  5. Utilitza el menú desplegable per triar quin tipus de permís vols donar: pot editar, comentar o visualitzar. Pots canviar els permisos en qualsevol moment després.

Els grups tenen una

icona de persones al costat de l'avatar. El nombre de membres de l'equip també es mostra a sota del nom del grup perquè sàpigues amb quantes persones comparteixes el disseny.

Els membres de l'equip o els grups que hagis seleccionat ara tindran accés al teu disseny compartit.

S'està trobant contingut a la pàgina "s'ha compartit amb tu".

Perquè sigui més fàcil trobar contingut que hagis rebut d'altres persones, la pàgina "Compartit amb tu" ara està més centrada i només mostra els elements que s'han compartit directament amb tu.

El que apareix a "s'ha compartit amb tu"

  • Els dissenys, les carpetesi les plantilles de marca es mostren quan es comparteixen d'una de les maneres següents:
    • Directament amb tu com a particular.
    • Amb un grup del qual ets membre.
    • Mitjançant un enllaç que has obert.
    • Després de seleccionar Utilitza aquesta plantilla de marca des d'un enllaç de plantilla de marca compartida.
  • Fitxers importats que s'han convertit en dissenys de Canva editables (com ara fitxers PDF o presentacions).

El que no apareix a “s'ha compartit amb tu”

  • Fitxers individuals dins d'una carpeta compartida. Quan es comparteixi una carpeta amb tu, només es mostrarà la carpeta.
    • Excepció: si un fitxer específic d' aquesta carpeta també s'ha compartit directament amb tu, es mostrarà com a element independent.
  • Elements multimèdia i recursos carregats. Els fitxers que no es converteixin en dissenys de Canva (com ara imatges, vídeos, àudio i fitxers) no es mostraran a la pàgina s'ha compartit amb tu . Encara pots trobar-los a la barra de cerca o als teus Projectes.

Important: per què ha desaparegut el meu contingut antic?

Amb aquesta actualització, el contingut de la pàgina"S'ha compartit amb tu" que no compleixi les regles noves no es mostrarà.

Si un fitxer específic ja no és visible, vol dir que no s'ha eliminat de Canva. Tret que el propietari del fitxer l'hagi eliminat, podràs trobar-lo cercant-lo, cercant la carpeta on es troba o comprovant el teu centre de projectes.

Compartir un enllaç d'un disseny amb el teu equip

Aquesta funcionalitat per compartir enllaços només està disponible per als usuaris de Canva Teams.

Compartir un enllaç d'un disseny amb el teu equip

  1. Obre el disseny que vols compartir.
  2. Selecciona Compartir a la barra de menú situada a sobre de l'editor.
  3. El teu disseny està configurat a
    Només tu hi pots accedir per defecte. Utilitza el menú desplegable a sota de Nivell d'accés i selecciona el teu equip.
  4. A l'altre menú desplegable, tria quin tipus de permís vols donar: pot editar, comentar o visualitzar. A sota de Visible als resultats de cerca, selecciona si vols que sigui visible Per a tots els membres de l'equip o Només per als membres amb l'enllaç. Pots canviar els permisos en qualsevol moment posterior.
  5. Selecciona Copiar enllaç.

Si comparteixes un disseny amb contingut ocult amb un altre usuari (per exemple, pàgines, imatges o vídeos ocults escapçats a Canva), aquesta persona podrà visualitzar el contingut ocult si fa una còpia del disseny. Suprimeix el contingut que no vulguis que es visualitzi al teu disseny quan el comparteixis.

Concedeix accés als dissenys mitjançant les notificacions de la pàgina

Si un col·laborador sol·licita accés a un disseny, se li notificarà al propietari del disseny mitjançant notificacions a la pàgina inicial.

  1. Selecciona la
    icona de campana.
  2. Cerca la sol·licitud d'accés al disseny.
  3. Fes servir el menú desplegable per triar el tipus de permisos que vols donar: pot visualitzar, editar o comentar.
  4. Selecciona Comparteix.

Rebrà un missatge de confirmació que indica que s'ha compartit el disseny. La notificació es desplaçarà de la pestanya Tasques a la pestanya Completada .

Imatges de perfil d'ús compartit

Els dissenys que s'han compartit amb altres persones tenen imatges de perfil. Pots fer clic a qualsevol de les imatges de perfil per veure qui té accés al teu disseny o a la teva carpeta.

  • Si un disseny o una carpeta no té cap foto de perfil, vol dir que és privat per a tu.
  • Si es comparteix amb tu i una altra persona o equip, un disseny tindrà dues fotos de perfil.

Si el disseny es comparteix amb més de dues persones, la segona foto de perfil tindrà una

icona amb el signe més, cosa que significa que tu i dues persones o equips o més hi tens accés.

Per veure quantes persones han vist el disseny després de compartir-lo, obre

Estadístiques a la barra de menú de l'editor. Per obtenir més informació al respecte, consulta Estadístiques i informació de disseny.

T'hem ajudat?

Útil

No ha estat útil

Altres persones també han vist