Deling af og ophævelse af deling af min Indholdsplanlægger
Sørg for, at dine planlagte opslag er synlige for resten af dit team, ved at dele din Indholdsplanlægger.
- Dette deler ikke hele din indholdsplanlægger. Du kan vælge kun at dele udvalgte sociale medier-konti , som du ejer. Du er ejer , hvis du har knyttet den til Canva.
- Nogle tilknytnings-, publicerings- og tilladelsesoplevelser administreres af tredjepartsplatforme. Tilgængelige funktioner og adfærd kan variere afhængigt af dine apps og ændre sig over tid, i takt med at integrationerne opdateres.
Indtil videre giver deling den samme tilladelse til hele dit team. Individuelle indstillinger er ikke tilgængelige, men du kan til enhver tid ændre tilladelser.
Del Indholdsplanlægger
- På startsidens sidepanel skal du gå til Mere og derefter vælge Indholdsplanlægger.
- Over din kalender, vælg Del Indholdsplanlægger.
- Vælg den konto til det sociale medie, du vil dele med dit team. Hvis du ikke har linket nogen endnu, skal du først tilknyt mindst én.
- Vælg Fortsæt.
- I rullemenuen skal du vælge den adgang, du vil give dit team.
Du kan kun ændre dit teams adgang til kanaler på sociale medier, som du ejer.
Stop deling af Indholdsplanlægger
- Over kalenderen på siden Indholdsplanlægger skal du vælge Kalenderindstillinger.
- Vælg Administrer kanaler på sociale medier.
- Ud for den konto på sociale medier, som du vil administrere, skal du vælge rullemenuen.
- Vælg Ikke delt.
- Vælg Gem ændringer for at afslutte.
Hvad sker der med planlagte opslag, når deling er ophævet?
Alle de planlagte opslag, herunder dem, der er oprettet af dine teammedlemmer, vil kun være synlige for dig. Du vil være opslagenes nye ejer, så du kan slette og ændre planen for dem efter behov.
Da du kun kaqn ophæve deling af adgang til dine tilknyttede konti på sociale medier, skal du huske at gøre det, inden du forlader dit team.
Var dette nyttigt?
Det var en hjælp for mig
Det var ikke en hjælp for mig