Canva hjem
Hjælp

Forlad et team


Denne artikel er en maskinoversættelse. Fortæl os, hvis du finder fejl.

Hvis du forlader et team, fjernes din adgang til alle de design, mapper og varemærkeskabeloner, der er lavet i dette team.

Når du forlader teamet, mister du adgangen til dit teams indhold, og dine teammedlemmer kan også miste adgangen til design, du har delt med dem.

Sørg for, at alle kopierer de design, de vil beholde. Lær, hvordan du kopierer design til en personlig konto eller kopierer design til din skole- eller distriktskonto.

Inden du rejser

  • Sørg for, at din teamadministrator har angivet "Hvem kan forlade et team?" til alle.
  • Teamejere skal vælge en ny ejer, før de forlader teamet. Få mere at vide om, hvordan du skifter din teamejer.
  • Dit team må ikke bruge SSO, SCIM eller SAML eller en plan på Canva-distriktet.

Forlad et team

  1. På startsiden skal du vælge dit profilikon.
  2. Vælg
    Indstillinger.
  3. Under Personaleadministration skal du vælge Teamprofil.
  4. Vælg Forlad team. Denne handling kan ikke fortrydes, så gennemgå pop-up'en omhyggeligt, før du bekræfter.
  5. For at bekræfte skal du vælge Forlad team. Du vil ikke længere være en del af teamet.

Du vender tilbage til startsiden og ser en meddelelse, der bekræfter, at du har forladt holdet.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg kan ikke finde muligheden for at forlade team

Hvad årsagen kan være

Muligheden Forlad team vises muligvis ikke af flere årsager:

  • Dit teams tilladelse til at forlade teamet er begrænset
  • Du er Teamejer
  • Du er en del af et Canva-distriktsteam
  • Dit Canva Enterprise-team bruger single sign-on (SSO), SCIM (System for Cross-domain Identity Management) eller SAML (Security Assertion Markup Language)

Hvad du skal gøre

  • Bed din teamadministrator om at indstille "Hvem kan forlade dette team" til Alle.
  • Skift ejeren først. Når en anden ejer teamet, vises muligheden for at forlade teamet. Få mere at vide om at ændre din teamejer.
  • Kontakt din organisations- eller distriktsadministrator for at få hjælp til at forlade teamet.

Indhold kan ikke overføres, når du forlader teamet

Hvad årsagen kan være

Administratorer kan kun overføre indhold fra medlemmer, der er fjernet fra et team. Hvis du forlader teamet selv, kan dit indhold ikke overføres bagefter.

Hvad du skal gøre

Inden du forlader, kopiér alt indhold, du vil beholde, til en anden konto. Lær hvordan du kopierer designs til en personlig konto eller kopierer designs til din skole- eller distriktskonto.


Var dette nyttigt?

Det var en hjælp for mig

Det var ikke en hjælp for mig

Andre kiggede på