Canva hjem
Hjælp

Deling af design via e-mail eller links

AI-oversigt

Denne artikel er en maskinoversættelse. Fortæl os, hvis du finder fejl.

Du kan dele dine Canva-design på mange måder.

Hvis du har eller er i et team, kan du også dele design med dit team.

Du kan dele indhold direkte i editoren (ved hjælp af knappen Del ) eller fra din Canva-startside (ved hjælp af

Mere ikonet på et design).

Hvis du giver nogen et link til kun kommentaradgang til dit design, kan de se alle kommentarer i redigeringsværktøjet uden at logge på. Hvis de vil svare på, tilføje nye kommentarer eller foretage ændringer i designet, skal de logge på eller tilmelde sig.

  1. Åbn det design, du vil dele.
  2. Vælg
    Del på menulinjen over editoren.
  3. Dit design er
    som standard angivet til Kun du har adgang. Brug rullemenuen under Adgangsniveau til at vælge, hvem du vil dele med:
    Kun dig har adgang, Kun dit team (kun for brugere af teamarbejdsområder) eller
    Alle med linket.
  4. I den anden rullemenu kan du vælge, hvilken type tilladelser du vil give: Kan redigere, kommentere eller se. Under Synlig i søgeresultater (kun tilgængelig for teamarbejdsområder ) skal du vælge, om det skal være For alle teammedlemmer eller Kun for medlemmer med linket. Du kan til enhver tid ændre tilladelserne herefter.
  5. Vælg Kopiér link, så genereres der automatisk et kort link til dit design. Hvis du vil lære mere om, hvordan korte og tilpassede korte links fungerer, kan du se Opret og administrer korte links.
  1. Åbn det design, du vil dele.
  2. Vælg
    Mere på den side, du vil dele.
  3. Vælg
    Kopiér link til denne side.

Hvorfor er der ukendte brugere eller gæstebrugere i mit design?

Hvis du kan se gæstebrugere (med dyrebilleder og -navne) i dit design, skyldes det, at du har givet redigeringsadgang til alle med designlinket. Dette giver andre mulighed for at foretage ændringer uden at skulle tilmelde sig eller logge ind på Canva.

Lær , hvad gæstebrugere kan og ikke kan i dit design. Du kan også ændre dine linktilladelser, hvis du ikke vil have, at nogen med linket skal redigere.

  1. Find det design, du vil dele, på din startside eller i mapperne i Canva.
  2. Hold markøren over dens miniature, og vælg
    ikonet Mere, der vises. Du kan også bare klikke på designet.
  3. Vælg
    Del.
  4. Dit design er
    som standard angivet til Kun du har adgang. Brug rullemenuen under Adgangsniveau til at vælge, hvem du vil dele med:
    Kun dig har adgang, Kun dit team (kun for brugere af teamarbejdsområder ) eller
    Alle med linket.
  5. I den anden rullemenu skal du vælge, hvilken type tilladelser du vil give: Kan redigere, kommentere eller se. Under Synlig i søgeresultater (kun tilgængelig for teamarbejdsområder ) skal du vælge, om det skal være For alle teammedlemmer eller Kun for medlemmer med linket. Du kan til enhver tid ændre tilladelserne herefter.
  6. Vælg Kopiér link, så genereres der automatisk et kort link til dit design. Hvis du vil lære mere om, hvordan korte og tilpassede korte links fungerer, kan du se Opret og administrer korte links.

Del med specifikke personer via e-mail

  1. Åbn det design, du vil dele.
  2. Vælg
    Del på menulinjen over editoren.
  3. I tekstfeltet under Personer med adgang skal du angive de mailadresser, du vil dele dit design med. Adskil dem med kommaer (,). Hvis du er en del af et team, kan du også søge efter teamets navn og tilføje dem direkte.
  4. Brug rullemenuen til at vælge, hvilken type tilladelse du vil give: kan redigere, kommentere eller se. Du kan til enhver tid ændre tilladelserne herefter.
  5. Vælg Del.

Oprettelse og deling af et skabelonlink er kun tilgængeligt for brugere af Canva Pro, Canva Teams, Canva Enterprise, Canva til uddannelse og Canva til nonprofit.

Du kan også dele designs, som alle kan se eller bruge som skabeloner, ved at oprette et

Offentligt visningslink eller
Skabelonlink

Afhængigt af hvordan du deler et design offentligt, og de tilladelser du giver, kan folk muligvis tilgå indhold, der ikke er synligt med det samme, herunder skjult indhold, beskåret indhold og præsentationsnoter. Indhold fra tidligere versioner kan også være tilgængeligt.

Inden du deler et design offentligt, skal du fjerne alt indhold, du ikke ønsker, at andre skal have adgang til.

Forbered dit design, inden du deler det

Vigtigt: Inden du deler et design offentligt, skal du kontrollere, at det ikke indeholder ting, du ikke ønsker, at andre skal have adgang til.

  1. I det oprindelige design skal du slette eventuelle skjulte sider, præsentationsnoter, beskåret indhold eller andet indhold, du ikke vil dele.
  2. Derefter skal du lave en kopi af designet. Kopien vil ikke indeholde tidligere revisioner af det oprindelige design.
  3. Gennemgå kopien for at sikre, at den kun indeholder det indhold, du vil dele offentligt.
  4. Del det kopierede design ved hjælp af din foretrukne delingsindstilling.

Sådan deler du profilbilleder

Design, der er blevet delt med andre, har profilbilleder. Du kan klikke på et af disse profilbilleder for at se, hvem der har adgang til dit design eller din mappe.

  • Hvis et design eller en mappe ikke har et profilbillede, betyder det, at det er privat for dig.
  • Hvis det deles med dig og en anden person eller et team, vil et design have to profilbilleder.

Hvis designet deles med mere end to personer, vil det andet profilbillede have et

plus- ikon, som betyder, at du og to eller flere personer eller teams har adgang til det.

Du kan se, hvor mange der har set dit design, efter du har delt det, ved at åbne

Indsigt i menulinjen i redigeringsværktøjet. Få mere at vide om det i Visning af designindsigt og -analyser.

Var dette nyttigt?

Det var en hjælp for mig

Det var ikke en hjælp for mig

Andre kiggede på