Del designs med dit team
Hvis du er en del af et team, kan du dele dit design – uanset om det er en præsentation, et dokument eller Canva-ark – med hele teamet eller med udvalgte teammedlemmer eller grupper. Du kan også dele designs via e-mail eller links.
Teamadministratorer og ejere med mindst visningsadgang til en mappe kan flytte og slette den.
Begrænsninger
- Unikke links er kun tilgængelige for betalte Planer.
- Alle med en visning eller et visningslink kan videresende eller dele det. Du kan ikke ændre tilladelserne, når det er blevet delt.
- For skabelonlinks skal modtagere med det samme e-mailadresse (arbejde) domæne have en betalt Plan.
- Skjult indhold (beskåret billeder, skjulte sider) bliver synligt, hvis designet kopieres.
- Delte design kan ikke fjernes fra startsiden eller Projekter, men du kan filtrere, så du kun får vist de design, du ejer.
Deling af design med hele teamet
Du kan give hele dit team adgang til dit design ved hjælp af et delbart link. Alle på dit team kan se, kommentere eller redigere designet, afhængigt af det tilladelsesniveau, du vælger.
Del design med hele teamet
- Åbn det design, du vil dele.
- Vælg Del fra menulinjen over editoren.
- Dit design er som standard indstillet til Kun du har adgang. Vælg rullemenuen under Adgangsniveau , og vælg dit team.
- I den anden rullemenu skal du vælge, hvilken type tilladelse du vil give: kan redigere, kommentere eller se. Under Synlig i søgeresultater skal du vælge, om det skal være synligt For alle teammedlemmer eller Kun for medlemmer med linket. Du kan ændre tilladelserne når som helst derefter.
Et bygningsikon ud for avataren betyder, at du deler designet med hele teamet.
Hvis dit design indeholder skjult indhold – f.eks. skjulte sider, beskårede billeder eller beskårne videoer – kan alle, der opretter en kopi af designet, se dette indhold. Du kan forhindre dette ved at slette alt indhold, du ikke vil have, at andre skal se, før du deler det.
Deling af design med udvalgte teammedlemmer eller grupper
I stedet for at dele med hele teamet kan du dele med udvalgte personer eller grupper.
Del design med udvalgte teammedlemmer eller grupper
- Åbn det design, du vil dele.
- Vælg Del fra menulinjen over editor.
- Under Personer med adgangskal du indtaste teammedlemmets navn eller e-mailadresse i tekstfeltet. Hvis du har grupper i teamet, kan du også indtaste det.
- Vælg dem fra søgeresultaterne. Indtast flere navne i tekstfeltet for at dele dit design med flere teammedlemmer eller grupper.
- Brug rullemenuen til at vælge, hvilken type tilladelse du vil give: kan redigere, kommentere eller få vist. Du kan ændre tilladelserne når som helst derefter.
Grupper har et ikon med personer ud for avataren. Antallet af teammedlemmer vises også under gruppenavnet, så du ved, hvor mange personer du deler dit design med.
Dine valgte teammedlemmer eller grupper får nu adgang til dit delte design.
Find indhold på siden "Delt med dig".
Siden "Delt med dig" er nu mere fokuseret og viser kun elementer, der er delt direkte med dig, så det er nemmere at finde indhold, du har modtaget fra andre.
Det, der vises i "Delt med dig"
- Design, mapperog brandskabeloner vises, når de deles på en af følgende måder:
- Direkte hos dig som enkeltperson.
- Med en gruppe, du er medlem af.
- Via et link, du har åbnet.
- Når du har valgt Brug denne varemærkeskabelon på et delt varemærkeskabelon-link.
- Importerede filer , der er konverteret til redigerbare Canva-design (f.eks. PDF-filer eller præsentationer).
Det, der ikke vises i "Delt med dig"
- Individuelle filer i en delt mappe. Når en mappe deles med dig, er det kun selve mappen, der vises.
- Undtagelse: Hvis en specifik fil i mappen også blev delt med dig direkte, vises den som et separat element.
- Uploadede medier og aktiver. Filer, der ikke konverteres til Canva-design (f.eks. billeder, videoer, lyd og filer), vises ikke på siden Delt med dig . Du kan stadig finde disse ved hjælp af søgelinjen eller i dine Projekter.
Vigtigt: Hvorfor forsvandt mit gamle indhold?
Med denne opdatering vises det ikke indhold på siden"Delt med dig" , som ikke overholder de nye regler.
Hvis en specifik fil ikke længere er synlig, er den ikke blevet fjernet fra Canva. Du kan stadig finde det ved at søge efter det, kigge i den mappe, det ligger i eller din Projekter-platform, medmindre filen er blevet fjernet af ejeren.
Deling af et designlink med dit team
Denne linkdelingsfunktion er kun tilgængelig for brugere af Canva Teams.
Del et designlink med dit team
- Åbn det design, du vil dele.
- Vælg Del fra menulinjen over editoren.
- Dit design er som Kun du har adgang som standard. Brug rullemenuen under Adgangsniveau og vælg dit team.
- I den anden rullemenu, vælg hvilken type tilladelse du vil give: kan redigere, kommentere eller vise. Under Synlig i søgeresultater, vælg, om du vil, at den skal være synlig For alle teammedlemmer eller Kun for medlemmer med linket. Du kan ændre tilladelserne når som helst herefter.
- Vælg Kopiér link.
Hvis du deler et design, der indeholder skjult indhold, med en anden bruger, f.eks. skjulte sider, billeder eller videoer, der er beskåret i Canva, vil brugeren kunne se det skjulte indhold, hvis vedkommende laver en kopi af designet. Slet indhold, som ikke skal kunne ses i dit design, når det deles.
Giv designadgang via meddelelser på startsiden
Hvis en samarbejdspartner anmoder om adgang til et design, får designejeren besked via meddelelser på startsiden.
- Vælg klokkeikonet.
- Se efter anmodningen om designtilladelse.
- Brug rullemenuen til at vælge den type tilladelser, du vil give: kan redigere, kommentere eller vise.
- Vælg Del.
Der vises en bekræftelsesmeddelelse om, at designet er blevet delt. Meddelelsen flyttes fra fanen Opgave til fanen Fuldført .
Sådan deler du profilbilleder
Design, der er blevet delt med andre, har profilbilleder. Du kan klikke på et af disse profilbilleder for at se, hvem der har adgang til dit design eller din mappe.
- Hvis et design eller en mappe ikke har et profilbillede, betyder det, at det er privat for dig.
- Hvis et design deles med dig og en anden person eller et team, har to profilbilleder.
Hvis designet deles med mere end to personer, vil det andet profilbillede have et plus- ikon, som betyder, at du og to eller flere personer eller teams har adgang til det.
Du kan se, hvor mange der har set dit design, efter du har delt det, ved at åbne Indsigt i menulinjen i redigeringsværktøjet. Få mere at vide om det i Visning af designindsigt og -analyser.
Var dette nyttigt?
Det var en hjælp for mig
Det var ikke en hjælp for mig