Canva hjem
Hjælp

Skift fra Canva Teams eller Canva Business til Canva Pro


Denne artikel er en maskinoversættelse. Fortæl os, hvis du finder fejl.

Hvis du bruger Canva Teams eller Canva Business i øjeblikket og ønsker at slå til/fra til Canva Pro, skal du først fjerne alle på dit team og derefter nedgradere dit abonnement. Sådan gør du:

Canva Teams er ikke længere tilgængelig for nye tilmeldinger eller opgraderinger. Oplysningerne om Teams på denne side gælder kun for eksisterende Canva Teams-abonnenter.

Personer, der fjernes fra et team, mister straks adgangen til design, som de har oprettet i det pågældende team. Sørg for, at alle i dit team har sikkerhedskopieret deres design, før du fjerner dem. Få mere at vide om, hvordan du overfører design til en personlig konto.

Fjern teammedlemmer

Hvis du fjerner personer, hjælper det dit team med at bevare overblikket. Det sikrer også, at kun de rigtige personer har adgang.

  1. På startsiden skal du gå til din kontoprofil og derefter vælge
    Indstillinger.
  2. Klik på
    Personer i sidemenuen.
  3. Ud for et medlem skal du vælge
    rullemenu og derefter vælge Fjern fra team.
  4. For at beholde designene for et medlem, du ønsker at fjerne, skal du vælge Overfør designs, og fjern fra team. Sørg for, at ejerskabsoverførsel er aktiveret for at gøre dette. Læs mere om Overførsel af designejerskab.
  5. For at fjerne medlemmet og deres designs fuldstændigt skal du vælge Fjern kun fra team.
  6. Klik på Fortsæt og derefter på Fjern for at bekræfte og afslutte.
  7. For at fjerne flere personer samtidig skal du vælge de medlemmer, du vil fjerne, ved at klikke på afkrydsningsfeltet i siden og derefter klikke på
    (Fjernede brugere).
  8. I pop op-meddelelsen, der vises, skal du vælge Fjern fra team.

Skifter til Canva Pro

  1. Når du har fjernet alle dine teammedlemmer, skal du gå til
    Fakturering -fanen.
  2. På din plan skal du vælge
    (ikonet Mere).
  3. Vælg
    Skift til Canva Pro.
  4. I pop op-vinduet skal du vælge, om du vil have en års- eller månedsplan, og derefter vælge Skift til Canva Pro.
  5. Gennemfør din betaling, og vælg derefter Få Canva Pro.

Din plan på fanen Fakturering og et banner fremhæver dit skifte til Canva Pro-dato. Alle nye teammedlemmer, du tilføjer, vil blive fjernet fra dit team på din dato for skifte. Sørg for, at de har sikkerhedskopieret deres design inden da. Få mere at vide om, hvordan du overfører ejerskab til et design , og hvordan du overfører design til en personlig konto.

Hvis du vil ændre din faktureringstype, skal du kontakte vores Support.

Hvis du ikke kan finde muligheden for at skifte til Canva Pro, anbefaler vi, at du opsiger dit Canva Teams- eller Canva Business-abonnement og tilmelder dig Canva Pro igen.

Hvis du vil beholde din Canva Teams- eller Canva Business-Plan og annullere dit slå til/fra til Pro, skal du følge disse trin.

Annuller skift til Canva Pro

  1. Klik på dit profilikon fra startsiden for at åbne menuen.
  2. Vælg
    Indstillinger.
  3. Gå til fanen
    Fakturering .
  4. På din Plan skal du vælge
    (Mere-ikon).
  5. Vælg
    Annuller slå til/fra til Canva Pro.

Var dette nyttigt?

Det var en hjælp for mig

Det var ikke en hjælp for mig

Andre kiggede på