Canva hjem
Hjælp

Overfør ejerskabet af et design


Denne artikel er en maskinoversættelse. Fortæl os, hvis du finder fejl.

Hvis du er administrator i Canva Teams, Canva Business eller Canva Enterprise, kan du overføre en persons indhold, før du fjerner vedkommende fra dit team. Så forbliver teamets designs og aktiver tilgængelige.

I Canva Uddannelse er denne mulighed kun tilgængelig, hvis din skole er en del af et distriktsteam. Kun administratorer af distriktsteamet kan gøre dette, og kun når de fjerner et medlem. Hvis et medlem selv forlader teamet, kan vedkommendes indhold ikke overføres.

Bemærk: Hvis du ikke har et aktivt Canva Teams-, Canva Business- eller Canva Enterprise-abonnement, skal du genaktivere overførsel af ejerskab, når du genaktiverer din plan.

Hvad bliver overført?

  • Medtages: Alle mapper, designs, skabeloner, videoer, lyd, medieuploads og delt indhold, der ejes af det fjernede medlem
  • Medtages ikke: Kommentarer, aktivitetshistorik eller indhold, som medlemmet havde adgang til, men ikke ejede

Det overførte indhold vises på siden

Projekter, organiseret som før overførslen. Indholdets delingstilladelser bevares også.

Overfør ejerskabet af designs og indhold

Overførsel af ejerskab er som standard slået til for teams.

Hvis dit team blev oprettet før 1. juni 2026, skal du sørge for, at det er aktiveret under Indstillinger, før du kan overføre indhold. Når det er aktiveret, kan du overføre indhold med det samme. Du kan til enhver tid kontrollere eller ændre denne indstilling.

  1. Fra Hjem skal du vælge dit profilikon.
  2. Vælg
    Indstillinger.
  3. Rul ned, og vælg
    Kontrolelementer.
  4. Ud for afsnittet Aktivér overførsel af ejerskab skal du slå skydeknappen til.

Overfør ejerskab af design og indhold

Før du fortsætter, skal du sikre dig, at den oprindelige ejer har givet sit samtykke, og følge reglerne om beskyttelse af personoplysninger, hvis der indgår personoplysninger.

  1. Vælg
    tandhjulsikonet i det øverste hjørne af startsiden for at gå til Indstillinger.
  2. Vælg
    Personer
    i sidemenuen.
  3. Vælg rollemenuen ud for den person, du vil fjerne, og vælg Fjern fra teamet.
  4. Vælg Overfør designs, og fjern fra teamet.
  5. Bekræft, at du har samtykke fra den person, der skal fjernes, og vælg Fortsæt.
  6. Vælg en ny teamejer på din teamliste, og vælg derefter Fortsæt.
  7. Vælg Overfør indhold, og fjern fra teamet for at bekræfte og fuldføre overførslen.

Denne handling kan ikke fortrydes

Overførslen kan tage flere minutter. Større overførsler kan tage over 30 minutter.

Jeg kan ikke finde indstillingerne for overførsel af ejerskab

Hvis du ikke kan se Aktivér overførsel af ejerskab under

Indstillinger og derefter
Kontroller:

  • Bekræft, at du er teamejer eller administrator i Canva Teams, Canva Business eller Canva Enterprise. Hvis du bruger Canva Uddannelse, skal du tjekke, om din skole er en del af et distriktsteam, og om du har administratoradgang.
  • Tjek, om du er logget ind på det rigtige team eller den rigtige konto.
  • Prøv at skifte team, eller log ind med en anden e-mailadresse eller social mediekonto.

Hvis du bruger Canva Education, og din skole ikke er en del af et distriktsteam, kan du ikke se indstillingen for overførsel af ejerskab.

Jeg kan ikke finde de overførte designs

Når ejerskabet er overført, vises designene i en dedikeret mappe på den nye ejers

Projekter -side, så de er nemme at finde.

  • Se efter en ny mappe under
    Projekter med navnet Fra [personens navn]. Mappen er opkaldt efter den person, som designene blev overført fra, og indeholder alle vedkommendes overførte designs.
  • Brug søgefeltet til at finde bestemte designs efter titel.

Ofte stillede spørgsmål

Beholder den oprindelige ejer adgangen?

Nej. Når overførslen er gennemført, har den tidligere ejer ikke længere adgang til de overførte designs, medmindre den nye ejer deler dem igen.

Leder du efter andre muligheder?

Var dette nyttigt?

Det var en hjælp for mig

Det var ikke en hjælp for mig

Andre kiggede på