Overførsel af ejerskab - design
Hvis du er Canva Teams-, Canva Business- eller Canva Enterprise- administrator, kan du overføre andres indhold, inden du fjerner vedkommende fra dit team. Dette bevarer dit teams design og aktiver tilgængelige.
For Canva Uddannelse er dette kun tilgængeligt, hvis din skole er en del af et distriktsteam. Det er kun administratorer i distriktsteamet, der kan gøre dette, og kun når du fjerner et medlem. Hvis et medlem forlader teamet alene, kan vedkommendes indhold ikke overføres.
Bemærk: Hvis du ikke har et aktivt Canva Teams-, Canva Business- eller Canva Enterprise-abonnement, skal du genaktivere overførsel af ejerskab, når du genaktiverer din plan.
Hvad bliver overført?
- Inkluderet: Alt mapper, design, skabeloner, videoer, lyd, medieuploads og delt indhold, der ejes af det fjernede medlem
- Ikke inkluderet: Kommentarer, aktivitetshistorik eller indhold, som medlemmet har åbnet, men ikke ejede
Overført indhold vises på siden Projekter, organiseret som før overførslen. Det overførte indhold beholder også sine delingstilladelser.
Sådan overfører du ejerskab til design og indhold
Overførsel af ejerskab er som standard aktiveret for teams.
Hvis dit team er blevet oprettet før den 1. juni 2026, skal du sørge for at slå det til i Indstillinger, før du kan overføre indhold. Når den er aktiveret, kan du overføre indhold med det samme. Du kan til enhver tid kontrollere eller ændre denne indstilling
Trin 1: Aktivér overførsel af ejerskab
- From Home, select your Profile icon.
- Vælg Indstillinger.
- Rul for at finde og vælge Controls fanen.
- Næste til afsnittet Overførsel af ejerskab, slå skyderknappen til for at aktivere
Trin 2: Overfør ejerskab af design og indhold
Inden du fortsætter, skal du sørge for at have den oprindelige ejers samtykke og overholde love til beskyttelse af personlige oplysninger, hvis det er personoplysninger involveret.
- Gå til Start, og vælg dit profilikon.
- Vælg Indstillinger.
- Vælg Personer i sidemenuen.
- Vælg rollerullemenuen ud for den person, du vil fjerne, og vælg Fjern fra team.
- Vælg Overfør design og fjern fra teamet.
- Bekræft, at du har samtykke fra den person, der bliver fjernet, og vælg Fortsæt.
- Vælg en ny ejer på teamlisten, og vælg derefter Fortsæt.
- Bekræft og gennemfør overførslen. Denne handling kan ikke fortrydes.
Overførslen kan tage flere minutter. Større overførsler kan tage over 30 minutter.
Kan du ikke finde fanen Tilladelser til at aktivere overførsel af indhold?
Hvis du ikke kan se Tilladelser i Indstillinger:
- Bekræft, at du er Teamejer eller administrator af Canva Teams, Canva Business eller Canva Enterprise. Hvis du bruger Canva Uddannelse, skal du kontrollere, om din skole er en del af et distriktsteam, og at du har administratoradgang.
- Kontrollér, om du er logget på det rigtige team eller den rigtige konto.
- Prøv at skifte team, eller logge ind med en anden e-mailadresse eller konto på sociale medier.
Hvis du bruger Canva Education, og din skole ikke er en del af et distriktsteam, kan du ikke se indstillingen for overførsel af ejerskab.
Kan du ikke finde de overførte design?
Når ejerskabet er overført, vises design i en dedikeret mappe på den nye ejers Projekter side, hvilket gør dem nemme at finde.
- Kig efter en ny mappe i Projekter med navnet Fra [personens navn]. Mappen er opkaldt efter den person, som designene blev overført fra, og indeholder alle vedkommendes overførte design.
- Brug søgelinjen til at finde specifikke design efter titel.
Leder du efter andre muligheder?
Var dette nyttigt?
Det var en hjælp for mig
Det var ikke en hjælp for mig