Deling og oppheving av deling av Innholdsplanlegger
Hold de planlagte innleggene dine synlige for resten av teamet ved å dele Innholdsplanleggeren din.
- Dette deler ikke hele innholdsplanleggeren. Du kan velge å bare dele utvalgte kontoer for sosiale medier som du eier. Du er eier hvis du koblet den til Canva.
- Noen tilkoblinger, publisering og tillatelser administreres av tredjepartsplattformer. Tilgjengelige funksjoner og atferd kan variere mellom apper og endre seg over tid etter hvert som integrasjonene oppdateres.
Foreløpig gir deling samme tillatelse til hele teamet. Individuelle innstillinger er ikke tilgjengelige, men du kan når som helst endre tillatelsene.
Del Innholdsplanlegger
- På sidepanelet på startsiden går du til Mer og velger Innholdsplanlegger.
- Velg Del innholdsplanlegger over kalenderen din.
- Velg den sosiale mediekontoen du vil dele med teamet ditt. Hvis du ikke har koblet til noen ennå, må du koble til minst én først.
- Velg Fortsett.
- På rullegardinmenyen velger du tilgangen du vil gi teamet ditt.
Du kan bare endre teamets tilgang til kanaler i sosiale medier som du eier.
Slutt å dele Innholdsplanlegger
- Over kalenderen på siden Innholdsplanlegger velger du Kalenderalternativer.
- Velg Administrer sosiale kanaler.
- Ved siden av den sosiale mediekontoen du vil administrere velger du nedtrekksmenyen.
- Velg Ikke delt.
- Velg Lagre endringer for å fullføre.
Hva skjer med planlagte innlegg når delingen oppheves?
Det er kun du som kan se de planlagte innleggene, inkludert de som er laget av teammedlemmene dine. Du blir innleggenes nye eier, og kan slette og planlegge dem på nytt etter behov.
Det er bare du som kan oppheve delingen av tilgang til tilkoblede sosiale mediakontoer, og derfor må du huske å gjøre det før du forlater teamet.
Var dette nyttig?
Hjelpsom
Ikke hjelpsom