Skjul design som er delt med deg
Hvis du har et design delt med deg som du ikke trenger å se igjen, kan du skjule det for deg selv ved å følge trinnene nedenfor.
Merkevaremaler kan ikke skjules fra Nylige, Prosjekter-siden eller søkeresultatene.
Skjul design som er delt med deg
- Gå til Hjem eller Prosjekter- fanen velg Delt med deg, og hold markøren over det delte designet du vil skjule.
- VelgMer- ikonet.
- Velg Skjul.
- En popup-bekreftelse vises.Velg Skjul.
- Det delte designet finnes ikke lenger i Nylige, på Prosjekter-siden din eller i søkeresultatene.
Slik ser du et design du tidligere har skjult
For å se en delt design du tidligere har skjult, og få den til å vises i Siste og Prosjekter-siden din igjen, kan du få tilgang til den på noen få måter:
- Åpne designkoblingen på nytt, enten via en delings-e-post du har mottatt, nettleserloggen, eller be personen sende den til deg på nytt og åpne den.
- Hvis det er i en mappe du har tilgang til, klikker du på den fra den mappen og viser designet.
Når du har sett designet (for eksempel ved å følge en av måtene som er oppført ovenfor), vil designet være synlig på stedene det opprinnelig var skjult fra.
Tips: Du kan også filtrere designene som er delt med deg mens du er på Prosjekter-fanen. I søkefeltet velger du Eier og deretter Delt med deg.
Var dette nyttig?
Hjelpsom
Ikke hjelpsom