Canva startside
Hjelp

Fjern en bruker fra Enterprise-organisasjonen


Denne artikkelen er maskinoversatt. Hvis du finner feil, kan du gi oss beskjed.

Når noen forlater bedriften din, kan en administrator fjerne Canva-kontoen sin og overføre eierskapet til designene sine. Dette bidrar til å sikre at ingenting viktig går tapt.

Denne veiledningen forklarer hva som skjer når en bruker fjernes, og hvordan du sletter kontoen ved behov.

Når du fjerner et medlem fra organisasjonen din

Som administrator kan du gjøre følgende:

Dette holder teamets innhold sikkert og sikrer at viktige design forblir tilgjengelige.

Hva om du ikke overfører designene deres?

Hvis du fjerner et medlem uten å overføre designene:

  • Delte design forblir tilgjengelige for alle de ble delt med
  • Private design blir utilgjengelige når brukeren er fjernet
  • Hvis brukeren blir med på nytt senere, får de tilgang til designene sine igjen

Tips: For å unngå å miste tilgangen til viktig innhold må du overføre eierskapet før du fjerner brukeren.

Hva den fjernede brukeren ser

Når det er fjernet, mister brukeren tilgang til Enterprise-teamet og funksjoner som:

  • Design laget i teamet
  • Merkevaresett
  • Maler
  • Innhold for delt team

Tilgang til personlige design:

  • Alt som er opprettet eller lagret i deres personlige Canva-konto, forblir tilgjengelig.

Pålogging:

  • De kan ikke bruke SSO lenger, men de kan logge på med e-postadressen og en ENGANGS-PIN-KODE.

Enterprise-funksjoner:

  • De mister tilgangen til alle verktøy som er inkludert i organisasjonens Enterprise-abonnement.

Slette en brukerkonto permanent

Sletting av en brukerkonto er permanent, og kan ikke angres. Forespørselen må komme fra organisasjonens administrator.

For å be om sletting, kontakt oss eller kontakt kontoteamet ditt.

Var dette nyttig?

Hjelpsom

Ikke hjelpsom

Folk så også på