Bytt fra Canva Teams eller Canva for bedrifter til Canva Pro
Hvis du for øyeblikket bruker Canva Teams eller Canva for bedrifter og ønsker å bryter til Canva Pro, må du først fjerne alle i teamet ditt og deretter nedgradere abonnementet. Slik gjør du det:
Canva Teams er ikke lenger tilgjengelig for nye registreringer eller oppgraderinger. Informasjonen relatert til Teams på denne siden gjelder bare for eksisterende Canva Teams-abonnenter.
Personer som fjernes fra et team, mister umiddelbart tilgangen til design som de har laget i det teamet. Sørg for at alle på teamet ditt har sikkerhetskopiert designene sine før du fjerner dem. Finn ut mer om hvordan du overfører design til en personlig konto.
Fjern teammedlemmer
Teamet ditt holder seg organisert ved å fjerne personer. Det sikrer også at kun de riktige personene har tilgang.
- Gå til kontoprofilen din på startside, og velg deretter innstillinger.
- Velg Personer i sidemenyen.
- Ved siden av teammedlem du vil fjerne, velger du rullegardinmeny for teamrolle, og deretter Fjern fra team.
- Velg hva som skal skje med designene deres:
- Hvis du vil beholde designene til et medlem du vil fjerne, velger du Overfør design og fjern fra team. Eierskapsoverføring må være aktivert. Finn ut mer om overføring av teameierskap.
- Hvis du vil fjerne medlem og designene deres fullstendig, velger du Bare fjern fra team.
- Velg Fortsett, og deretter Fjern for å bekrefte.
- Hvis du vil fjerne flere personer samtidig, merker du av i avmerkingsboks ved siden av hvert teammedlem du vil fjerne, og velger (Fjernede brukere).
- I popup-vinduet velger du Fjern fra team for å bekrefte.
Bytter til Canva Pro
- Når du har fjernet alle teammedlemmene dine, går du til Fakturering -fanen.
- På din Plan velger du (Mer-ikon).
- Velg Bryt til Canva Pro.
- I popup-vinduet velger du om du vil ha en års- eller månedsplan, deretter velger du Bryt til Canva Pro.
- Fullfør betalingen din, deretter velger du Få Canva Pro.
Planen din i Fakturering -fanen og et banner med lyse områder vil markere bryterdatoen din for Canva Pro. Alle nye teammedlemmer du legger til, blir fjernet fra teamet ditt på bryterdatoen. Sørg for at de har sikkerhetskopiert designene sine før det. Lær mer om hvordan du overfører eierskap over design og hvordan du overfører design til en personlig konto.
Hvis du vil endre faktureringstypen, kan du ta kontakt med Støtte vår.
Hvis du ikke finner alternativet for å bytte til Canva Pro, anbefaler vi at du avslutter Canva Teams- eller Canva Business-abonnementet ditt og abonnerer på Canva Pro på nytt.
Hvis du ønsker å beholde Canva Teams- eller Canva for bedrifter-abonnementet og avbryte byttet til Pro, følger du disse trinnene.
Avbryt bytting til Canva Pro
- Fra startsiden klikker du på profilikonet ditt for å åpne menyen.
- Velg innstillinger.
- Gå til fakturering fanen.
- På Planen din velger du (Mer-ikon).
- Velg Avbryt bryter til Canva Pro.
Var dette nyttig?
Hjelpsom
Ikke hjelpsom