Canva startside
Hjelp

Kom i gang med teamområder


Denne artikkelen er maskinoversatt. Hvis du finner feil, kan du gi oss beskjed.

Merk: Teamrom er for øyeblikket tilgjengelig for en liten gruppe brukere. Vi ruller det ut gradvis, og flere vil få tilgang etter hvert.

Teamrom er delte områder der teamet ditt kan lagre, finne og samarbeide om innhold sammen. I stedet for å beholde teamets design i individuelle Dine prosjekter -mapper, kan du opprette et dedikert område som alle på teamet har tilgang til.

Bruk et teamområde til å:

  • Hold teaminnholdet på ett sted slik at det er lett å finne og ikke forsvinner når teammedlemmer slutter
  • Kontroller hva hver enkelt person kan gjøre med fire tillatelsesroller
  • Skille delt teamarbeid fra det private innholdet ditt i Your Prosjekter

Notater: Teamrom er tilgjengelig for For bedrifter-, Canva Enterprise- og Utdanning-planer.

Roller i et teamområde

Når du legger til noen i et teamområde, velger du rollen deres. Hver rolle kontrollerer hva de kan gjøre.

Role

What they can do

Leder

Full control of the Team Space. Can manage medlemmer and roles, change innstillinger, and delete the Team Space.

Organizer

Full creative control. Can create, edit, move, and delete innhold and folders. Can't manage medlemmer or innstillinger.

Redaktør

Can create, rediger, comment on, and share innhold. Can move individual elementer into a Team Space, but can't move folders, move innhold within or out of the Team Space, or delete innhold.

Viewer

Can vis, kopier, and download innhold. Can't edit or make changes.

tips: Usikker på hvilken rolle du skal bruke? Et vanlig oppsett er: Leder for teamledere, Arrangører for kjerneteammedlemmer, redigeringsverktøy for firmabred eller oppdragstakertilgang, og Seere for eksterne brukere. Notater at du ikke kan dele et hele teamområde med personer utenfor teamet ditt, bare individuelle element.

Du kan endre rollen til en bruker når som helst. Bare en leder kan endre roller.

Åpne og lukkede teamområder

Når du oppretter et teamområde, velger du om det skal være åpent eller lukket.

  • Åpen: alle på teamet ditt kan finne og få tilgang til teamområdet. Medlemmer kan fortsatt bli tildelt ulike tillatelsesroller.
  • Lukket: bare personer du inviterer, kan se eller få tilgang til teamområdet. Det vises ikke i søk eller oppdagelse.

Tips: Hold privat eller sensitivt innhold i Dine prosjekter, ikke i et teamområde. Innhold i et teamområde er synlig for alle som er lagt til det området.

Opprett et teamområde

  1. Åpne startsiden din og gå til Prosjekter.
  2. Velg Teamområder, og velg deretter Opprett nytt.
  3. Gi teamområdet et navn.
  4. Inviter teammedlemmer, og velg et tillatelsesnivå for hver enkelt.
  5. Velg Opprett.

Legg til medlemmer i et teamområde

  1. Velg ••• (Flere alternativer), og åpne Vis medlemmer.
  2. Angi teamtilgangen som «Åpen» eller «Lukket».
  3. Hvis du vil invitere noen, skriver du inn et navn eller en e-postadresse og velger en rolle.
  4. Hvis du vil endre rollen til noen, bruker du rullegardinmenyen for rollen ved siden av navnet deres.

Flytt innhold til et teamområde

Som default må du eie innholdet du flytter, eller være teamadministrator. Du trenger også riktig rolle i måteamområdet: redigeringsverktøy eller høyere for å flytte et element inn, og organisator eller høyere for å flytte en mappe inn.

En teamadministrator kan endre denne default-innstillingen slik at personer med redigeringstilgang kan flytte innhold, ikke bare eieren. Å flytte et design krever også tilgang til den gjeldende mappen. Hvis designet er i en privat mappe du ikke har tilgang til, kan du ikke flytte det, selv om du har redigeringstilgang til designet. Se Administrere teamområder som teamadministrator.

Viktig: Når du flytter innhold til et teamområde, overføres eierskapet fra den opprinnelige eieren til teamet. Den opprinnelige eieren blir varslet og beholder tilgangen som default, men en leder eller arrangør kan fjerne tilgangen deres senere. Dette er forventet oppførsel.

For å flytte innhold til

  1. Velg
    (Mer) ved siden av designet eller mappen du vil flytte.
  2. Velg Flytt.
  3. Finn mappen til teamområdet under Nylige, eller velg Alle for å bla gjennom alle teamområdene du har tilgang til.
  4. Velg plasseringen, og bekreft. Du kan også dra et design eller en mappe direkte til et teamområde i sidepanelet for å flytte det i ett trinn.

Flytte innhold ut:

  • Bare Managers og Organizers kan flytte innhold ut av et teamområde.
  • Hvis du flytter innhold til et annet teamområde, forblir det eiet av teamet og arver det nye områdets tillatelser.
  • Hvis du flytter innhold til Dine Prosjekter, blir du den nye individuelle eieren.

Hva det betyr at innhold eies av teamet

Når innhold er i et teamområde, tilhører det teamet, ikke én enkelt person. Dette betyr:

  • Hvis et teammedlem slutter, forblir innholdet i teamområdet og går ikke tapt.
  • Enhver Manager eller Organizer kan slette innhold som eies av teamet, selv om noen andre har opprettet det.
  • Som redigeringsverktøy kan du ikke flytte til papirkurven eller slette innhold, inkludert innhold du har opprettet. Be en Manager eller Organizer om å gjøre dette for deg.
  • Hold privat eller sensitivt innhold, som 1:1-notater eller dokumenter om personlig vekst, i Dine prosjekter, ikke i et teamområde.

Begrensninger

Teamrom er i tidlig tilgang. Noen funksjoner er ikke tilgjengelige ennå:

  • Lydfiler kan ikke lagres i et teamområde. Behold lydfiler i Dine prosjekter foreløpig.
  • Søk i et teamområde er ikke tilgjengelig ennå. Bruk søkefeltet på startsiden for å søke i alt innholdet ditt.
  • Sortering av innhold etter nyeste eller delte dato er ikke tilgjengelig ennå.
  • Tilpassede ikoner utover de forhåndsinnstilte alternativene kan ikke utføre opplasting ennå.
  • Du kan dele enkeltelementer ekstern, men du kan ikke dele et hele teamområde med eksterne brukere utenfor teamet ditt.

Vanlige spørsmål

Hva er forskjellen mellom Team Spaces og Dine prosjekter?Team Spaces er et delt arbeidsområde for hele teamet ditt. Innhold som lagres i et Team Space, eies av teamet, ikke av én enkelt person. Dine prosjekter er ditt privat område hvor du kan administrere hvem som har tilgang til innholdet ditt.

Hva skjer med innholdet mitt når jeg flytter det til et teamområde? Når innhold flyttes til et teamområde, overføres eierskapet fra den opprinnelige eieren til teamet. Den opprinnelige eieren blir varslet og beholder tilgangen som default, men en leder eller arrangør kan fjerne tilgangen senere. Dette er forventet oppførsel, ikke en feil.

I'm an Editor and I can't delete a design I created. Hvorfor? In a Team Space, alt innhold is team-owned. Editors can't delete innhold, even content they created. This is by design. Ask a Manager or Organizer to delete it for you.

Hva om jeg har privat innhold som jeg ikke vil at andre skal se?Hold privat eller sensitivt innhold i Dine Prosjekter, der du kontrollerer synligheten. Innhold i et teamområde er synlig for alle som er lagt til i det området.

Kan jeg søke etter innhold i et bestemt teamområde? Det er ikke mulig å søke i et bestemt teamområde ennå. Bruk søkefeltet på startsiden til å søke i alt innholdet ditt.

Hva er forskjellen mellom åpne og lukkede teamområder? Et åpent teamområde kan oppdages og er tilgjengelig for alle i teamet ditt. Et lukket teamområde er kun for inviterte og vil ikke vises i søk eller forslag for personer som ikke har blitt invitert.

Hvor mange ledere kan et teamområde ha? Det er ingen grense. Du kan ha én leder eller mange, men husk at alle med lederrollen kan slette hele teamområdet.

Relaterte artikler

Var dette nyttig?

Hjelpsom

Ikke hjelpsom

Folk så også på