Canva startside
Hjelp

Del design med teamet ditt


Denne artikkelen er maskinoversatt. Hvis du finner feil, kan du gi oss beskjed.

Hvis du er en del av et team, kan du dele designet ditt – enten det er en presentasjon, et dokument eller Canva-regneark – med hele teamet eller med utvalgte teammedlemmer eller grupper. Du kan også dele design via e-post eller koblinger.

Teamadministratorer og eiere med minst Vis tilgang til en mappe kan flytte og slette den.

Begrensninger

  • Unike koblinger er bare tilgjengelige for betalte planer.
  • Alle som har en kobling for visning eller visning , kan videresende eller dele den. Du kan ikke endre tillatelse etter at den er delt.
  • For å kunne mallenker må mottakere med samme domene for jobb-e-post ha et betalt abonnement.
  • Skjult innhold (beskjærte bilder, skjulte sider) blir synlig hvis designet kopieres.
  • Delte design kan ikke fjernes fra startside eller Prosjekter, men du kan filtre for å vise kun design du eier.

Deling av design med hele teamet

Du kan gi hele teamet ditt tilgang til designet ditt ved hjelp av en delbar kobling. Alle i teamet ditt kan vise, kommentere eller redigere designet, avhengig av tillatelsesnivået du velger.

Del design med hele teamet

  1. Åpne designet du vil dele.
  2. Velg Del fra menylinjen over redigeringsverktøyet.
  3. Designet ditt er satt til
    Bare du har tilgang som default. Velg rullegardinmenyen under Tilgangsnivå , og velg teamet ditt.
  4. I den andre rullegardinmenyen velger du hva slags tillatelser du vil gi: kan redigere, kommentere eller vise. Under Synlig i søkeresultater velger du om du vil at det skal være synlig For alle teammedlemmer eller Bare for medlemmer med lenken. Du kan endre tillatelsene når som helst etter dette.

Et

bygningsikon ved siden av avataren betyr at du deler designet med hele teamet.

Hvis designet ditt har skjult innhold – for eksempel skjulte sider, beskjærte bilder eller beskjærte videoer – vil alle som lager en kopi av designet, kunne se dette innholdet. Du unngår dette ved å slette alt innhold du ikke vil at andre skal se, før du deler.

Dele design med utvalgte teammedlemmer eller grupper

I stedet for å dele med hele teamet, kan du dele med utvalgte enkeltpersoner eller grupper.

Del design med utvalgte teammedlemmer eller grupper

  1. Åpne designet du vil dele.
  2. Velg Del fra menylinjen over redigeringsverktøy.
  3. Under Personer med tilgangskriver du inn teammedlem sitt navn eller e-postadresse i tekstfeltet. Hvis du har grupper i teamet, kan du også skrive det inn.
  4. Velg dem fra søkeresultatene. Skriv inn flere navn i tekstfeltet for å dele designet ditt med flere teammedlemmer eller grupper.
  5. Bruk rullegardinmeny for å velge hvilken type tillatelse du vil gi: kan rediger, kommentere eller vise. Du kan endre tillatelsene når som helst etter dette.

Grupper har et

personer-ikon ved siden av avataren. Antallet teammedlemmer vises også under gruppenavnet slik at du vet hvor mange du deler designet ditt med.

De valgte teammedlemmene eller gruppene vil nå ha tilgang til det delte designet.

Finner innhold på «Delt med deg»-siden din

For å gjøre det enklere å finne innhold du har mottatt fra andre, har siden «Delt med deg»blitt mer fokusert. Den viser bare elementer som er delt direkte med deg.

Dette vises i «Delt med deg»

  • Design, mapperog merkevaremaler vises når de deles på en av følgende måter:
    • Direkte med deg som enkeltperson.
    • Med en gruppe du er medlem av.
    • Via en kobling du har åpnet.
    • Etter at du har valgt Bruk denne merkevaremalen fra en delt merkevaremal-kobling.
  • Importerte filer som er konvertert til redigerbare Canva-design (så som PDF-filer eller presentasjoner).

Dette vises ikke på «Delt med deg»

  • Individuelle filer i en delt mappe. Når en mappe deles med deg, vises kun selve mappen.
    • Unntak: Hvis en bestemt fil i denne mappen også ble delt direkte med deg, vises den som et eget element.
  • Opplastede medier og ressurser. Filer som ikke konverteres til Canva-design (så som bilder, videoer, lyd og filer), vises ikke på siden Delt med deg . Du finner disse fortsatt ved å bruke søkefeltet eller i Prosjekter.

Viktig: Hvorfor forsvant det gamle innholdet mitt?

Med denne oppdateringen, vises ikke innhold på«Delt med deg»-siden din som ikke oppfyller de nye reglene.

Hvis en bestemt fil ikke lenger er synlig, har den ikke blitt fjernet fra Canva. Du kan fremdeles finne den ved å søke etter den, se i mappen den ligger i eller i Prosjekter-senteret med mindre den ble fjernet av eieren.

Slik deler du en designkobling med teamet ditt

Denne koblingsdelingsfunksjonen er bare tilgjengelig for Canva Teams -brukere.

Del en designkobling med teamet ditt

  1. Åpne designet du vil dele.
  2. Velg Del fra menylinjen over redigeringsverktøyet.
  3. Designet ditt er satt til
    Bare du har tilgang som default. Bruk rullegardinmenyen under Tilgangsnivå og velg teamet ditt.
  4. I den andre rullegardinmenyen velger du hva slags tillatelser du vil gi: kan redigere, kommentere eller vise. Under Synlig i søkeresultater velger du om du vil at det skal være synlig For alle teammedlemmer eller Bare for medlemmer med lenken. Du kan endre tillatelsene når som helst etter dette.
  5. Velg Kopier lenke.

Hvis du deler et design som inneholder skjult innhold, med en annen bruker – innhold som skjulte sider, bilder eller videoer beskåret i Canva – kan brukeren vise det skjulte innholdet hvis vedkommende lager en kopi av designet. Slett innhold som du ikke ønsker skal bli vist i designene dine, når de deles.

Gi designtilgang gjennom varslinger på startsiden

Hvis en samarbeidspartner ber om tilgang til et design, vil designeieren bli varslet via varsler på startsiden.

  1. Velg
    bjelleikonet.
  2. Se etter forespørselen om designtilgang.
  3. Bruk rullegardinmeny til å velge typen tillatelse du vil gi: kan rediger, kommentere eller vise.
  4. Velg Del.

Du får se en bekreftelse på at designet er delt. Varselet flyttes fra Gjøremål til Fullført -fanen.

Deling av profilbilder

Design som har blitt delt med andre, har profilbilder. Du kan klikke på et profilbilde for å se hvem som har tilgang til designet eller mappen.

  • Hvis et design eller en mappe ikke har et profilbilde, betyr det at det er privat for deg.
  • Hvis det deles med deg og en annen person eller et annet team, har et design to profilbilder.

Hvis designet deles med mer enn to personer, vil det andre profilbildet ha et

pluss- ikon, noe som betyr at du og to eller flere personer eller team har tilgang til det.

Hvis du vil se hvor mange som har vist designet ditt etter at du delt det, åpner du

Innsikt fra redigeringsverktøyets menylinje. Finn ut mer om det på Visning av designinnsikt og analyser.

Var dette nyttig?

Hjelpsom

Ikke hjelpsom

Folk så også på