Canva startside
Hjelp

Forlat et team


Denne artikkelen er maskinoversatt. Hvis du finner feil, kan du gi oss beskjed.

Når du forlater et team, fjernes tilgangen din til alle design, mapper og merkevaremaler som er laget i det teamet.

Når du forlater, mister du tilgangen til teamets innhold, og teammedlemmene dine kan også miste tilgangen til design du har delt med dem.

Sørg for at alle kopierer designene de vil beholde. Finn ut hvordan du kopierer design til en personlig konto eller kopierer design til skole- eller distriktskontoen din.

Før du forlater

  • Sørg for at teamadministratoren din har stilt inn «Hvem kan forlate et team?» til alle.
  • Teameier må velge en ny Teameier før de forlater teamet. Finn ut mer om hvordan du endrer Teameier.
  • Teamet ditt kan ikke bruke SSO, SCIM eller SAML eller et Canva-distriktsPlan.

Forlat et team

  1. På startsiden velger du profilikonet ditt.
  2. Velg
    Innstillinger.
  3. Under Personadministrasjon velger du Teamprofil.
  4. Velg Forlat team. Denne handlingen kan ikke angres, så se nøye gjennom hurtigvinduet før du bekrefter.
  5. For å bekrefte, velg Forlat team. Du vil ikke lenger være en del av teamet.

Du vil returnere til startsiden og se et varsel som bekrefter at du har forlatt teamet.

Vanlige spørsmål

Jeg finner ikke alternativet for å forlate team

Dette kan forårsake dette

Alternativet for å forlate teamet vises kanskje ikke av flere årsaker:

  • Teamets tillatelse er begrenset
  • Du er teameier
  • Du er med på et team i Canva-distriktet
  • Ditt Canva Enterprise-team bruker enkel pålogging (SSO), system for identitetsadministrasjon på tvers av domener (SCIM) eller SAML (Security Assertion Markup Language)

Dette kan du gjøre

  • Spør teamadministratoren din om å sette «Hvem kan forlate dette teamet» til Alle.
  • Endre eieren først. Når noen andre eier teamet, vil alternativet for å forlate teamet vises. Lær mer om å endre Teameieren din.
  • Kontakt organisasjons- eller distriktsadministratoren din for hjelp til å forlate teamet.

Innhold kan ikke overføres etter at du forlater innholdet

Dette kan forårsake dette

Administratorer kan bare overføre innhold fra medlemmer som er fjernet fra et team. Hvis du forlater teamet selv, kan ikke innholdet ditt overføres etterpå.

Dette kan du gjøre

Før du drar, kopier alt innhold du vil beholde til en annen konto. Lær hvordan du kopierer design til en personlig konto eller kopierer design til skole- eller distriktskontoen din.


Var dette nyttig?

Hjelpsom

Ikke hjelpsom

Folk så også på