Canva startside
Hjelp

Tilbakekall all tilgang til designet ditt, selv fra delte mapper


Denne artikkelen er maskinoversatt. Hvis du finner feil, kan du gi oss beskjed.

Bruk Tilbakekall all tilgang til å fjerne alles tilgang til designet ditt - enten de var direkte invitert eller arvet det gjennom delte mapper.

Når tilgangen skal tilbakekalles

Bruke dette alternativet når:

  • Designet ditt ble flyttet til en delt mappe du ikke kontrollerer.
  • Uventede personer kan se eller redigere designet ditt.
  • Du vil tilbakestille all deling og starte på nytt.
  • Du må sikre et design med sensitivt innhold.

Slik trekker du tilbake all tilgang

Fjern all delt tilgang til Canva-designet ditt, inkludert arvede tillatelser fra mapper, for å tilbakestille deletillatelser og sikre designet ditt.

  1. Åpne designet.
  2. Gå til Del-menyen.
  3. I tillegg til delingsdesignen velger du
    delingsinnstillingene.
  4. Velg Fjern tilgang.
  5. Velg om du vil avbryte eller Ja, fjern tilgangen.

Merk: Bare redaktører og designeiere kan se og bruke dette alternativet.

Hva skjer når du tilbakekaller tilgang

Etter tilbakekalling av tilgang:

  • Alle brukere mister tilgang, inkludert nedarvede mappetillatelser.
  • Delte koblinger slutter å virke.
  • Utformingen forblir i mappene dine, men det er bare du som beholder tilgang.

Etter tilbakekalling av tilgang

Du kan:

  • Del designet på nytt med bestemte personer.
  • Opprett nye delingskoblinger med oppdaterte innstillinger.
  • Flytt designet til en mappe du kontrollerer.
  • Hold designet privat.

Feilsøking

Ser du ikke innstillingshjulet?

Dette alternativet er kun synlig for designeiere og redaktører.

Er alternativet nedtonet?

Designet ditt kan være en del av en mal eller begrenset av administratorinnstillinger. Ta kontakt med teamadministratoren din.

Er det noen som fortsatt har tilgang?

Oppdater eller logg ut og inn igjen. Hvis tilgangen gjenstår, må du sjekke om de har den gjennom en annen bane.

Vanlige spørsmål

Fjerner dette designet fra mapper?

Nei. Utformingen blir værende i mappen, men andre kan ikke åpne eller redigere den.

Kan jeg angre denne handlingen?

Nei. Hvis du vil dele på nytt, må du legge til personer manuelt på nytt.

Påvirker dette publiserte design eller maler?

Nei. Disse bruker separate tilgangsinnstillinger.

Vil folk bli varslet?

Ingen varsling sendes. De vil ganske enkelt se en melding om nektet tilgang.

Ytterligere ressurser

Var dette nyttig?

Hjelpsom

Ikke hjelpsom

Folk så også på