Canva startside
Hjelp

Del design via e-post eller koblinger

KI-sammendrag

Denne artikkelen er maskinoversatt. Hvis du finner feil, kan du gi oss beskjed.

Du kan dele Canva-designene dine på en rekke forskjellige måter.

Hvis du har eller er med i et team, kan du også dele design med teamet ditt.

Du kan dele fra redigeringsverktøy (med Del- knappen) eller fra startsiden i Canva (ved hjelp av

Mer -ikonet på et design).

Hvis du gir noen en kobling med tilgang bare til kommentarer, kan vedkommende se alle kommentarer i redigeringsprogrammet uten å logge på. For å svare, legge til nye kommentarer eller gjøre endringer i designet må vedkommende logge på eller registrere seg.

Del designet ditt via en kobling

  1. Åpne designet du vil dele.
  2. Velg
    Del på menylinjen over redigeringsprogrammet.
  3. Designet ditt er angitt til
    Bare du har tilgang til som standard. Bruk rullegardinmenyen under Tilgangsnivå for å velge hvem du vil dele med:
    Bare du har tilgang, Kun teamet ditt (kun for brukere av arbeidsområder i team), eller
    Alle med koblingen.
  4. I den andre rullegardinmenyen velger du hvilke type tillatelser du vil gi: kan redigere, kommentere, eller vise. Under Synlig i søkeresultater (kun tilgjengelig for teamets arbeidsområder ) velger du om du vil at det skal være For alle teammedlemmer eller Bare for medlemmer med koblingen. Du kan endre tillatelsene når som helst etter dette.
  5. Velg Kopier kobling, så genereres det automatisk en kort kobling for designet ditt. Hvis du vil finne ut mer om hvordan korte og tilpassede korte koblinger fungerer, kan du se Opprette og administrere korte koblinger.

Del en bestemt side via koblinger

  1. Åpne designet du vil dele.
  2. Velg
    Mer på siden du vil dele.
  3. Velg
    Kopier kobling til denne siden.

Hvorfor ser jeg ukjente personer eller gjestebrukere i designet mitt?

Hvis du ser gjestebrukere (med dyrebilder og navn) i designet ditt, er det fordi du ga alle med designkoblingen tilgang til å redigere designet. Dette lar folk gjøre endringer uten at de har registrert seg eller logget på Canva.

Finn ut hva gjestebrukere kan og ikke kan gjøre i designet ditt. Du kan også endre koblingstillatelsene dine hvis du ikke vil at noen med koblingen skal redigere.

Dele via koblinger fra hjemmesiden

  1. Finn designet du vil dele, på Canva-startsiden eller -mappene.
  2. Hold markøren over miniatyrbildet og velg
    Mer -ikonet som vises. Du kan også bare klikke på designet.
  3. Velg
    Del.
  4. Designet ditt er angitt til
    Bare du har tilgang til som standard. Bruk rullegardinmenyen under Tilgangsnivå for å velge hvem du vil dele med:
    Bare du har tilgang, Kun teamet ditt (kun for brukere av arbeidsområder i team ) eller
    Alle med koblingen.
  5. I den andre rullegardinmenyen velger du hvilke type tillatelser du vil gi: kan redigere, kommentere eller vise. Under Synlig i søkeresultater (kun tilgjengelig for teamets arbeidsområder ) velger du om du vil at det skal være For alle teammedlemmer eller Bare for medlemmer med koblingen. Du kan endre tillatelsene når som helst etter dette.
  6. Velg Kopier kobling, så genereres det automatisk en kort kobling for designet ditt. Hvis du vil finne ut mer om hvordan korte og tilpassede korte koblinger fungerer, kan du se Opprette og administrere korte koblinger.

Del med bestemte personer via e-post

  1. Åpne designet du vil dele.
  2. Velg
    Del på menylinjen over redigeringsprogrammet.
  3. I tekstfeltet under Personer med tilgang skriver du inn e-postadressene du vil dele designet ditt med. Skill dem med komma (,). Hvis du er med i et team, kan du også søke etter navnet og legge dem til direkte.
  4. Bruk rullegardinmenyen for å velge hvilken type tillatelser du vil gi: kan redigere, kommentere eller vise. Du kan endre tillatelsene når som helst etter dette.
  5. Velg Del.

Deling av design offentlig

Oppretting og deling av en malkobling er bare tilgjengelig for brukere av Canva Pro, Canva Teams, Canva Enterprise, Canva for utdanning og Canva for ideelle organisasjoner.

Du kan også dele design som alle kan vise eller bruke som mal, ved å opprette en

kobling for offentlig visning eller
Mal-kobling

Avhengig av hvordan du deler et design offentlig og de tillatelsene du gir, kan personer ha tilgang til innhold som ikke er umiddelbart synlig, inkludert skjult innhold, beskjært innhold og presentatørnotater. Innhold fra tidligere versjoner kan også være tilgjengelig.

Før du deler et design offentlig, må du fjerne alt innhold du ikke vil at andre skal få tilgang til.

Forbered designet ditt før du deler

Viktig: Før du deler et design offentlig, må du sjekke at det ikke inneholder noe du ikke vil at andre skal ha tilgang til.

  1. I det opprinnelige designet sletter du skjulte sider, presentatørnotater, beskåret innhold eller annet innhold du ikke vil dele.
  2. Deretter lager du en kopi av designet. Kopien vil ikke inkludere tidligere revisjoner av det opprinnelige designet.
  3. Gå gjennom kopien for å forsikre deg om at den kun inneholder innholdet du vil dele offentlig.
  4. Del det kopierte designet ved hjelp av ditt foretrukne delingsalternativ.

Deling av profilbilder

Design som har blitt delt med andre, har profilbilder. Du kan klikke på et profilbilde for å se hvem som har tilgang til designet eller mappen.

  • Hvis et design eller en mappe ikke har et profilbilde, betyr det at det er privat for deg.
  • Hvis det deles med deg og en annen person eller et annet team, har et design to profilbilder.

Hvis designet deles med mer enn to personer, vil det andre profilbildet ha et

pluss -ikon, noe som betyr at du og to eller flere personer eller team har tilgang til det.

Hvis du vil se hvor mange som har vist designet ditt etter at du delt det, åpner du

Innsikt fra redigeringsverktøyets menylinje. Finn ut mer om det på Visning av designinnsikt og analyser.

Var dette nyttig?

Hjelpsom

Ikke hjelpsom

Folk så også på