Canva startside
Hjelp

Aktiver fjerning fra eksterne team i Canva


Denne artikkelen er maskinoversatt. Hvis du finner feil, kan du gi oss beskjed.

Bruk Canvas konsolideringsverktøy til å fjerne medlemmer fra eksterne team som er med utenfor organisasjonen din.

Denne artikkelen er ment for Canva-administratorer som administrerer organisasjonsinnstillinger. Hvis du er en Canva-bruker og lurer på hva som skjedde med teamet ditt, eller hvordan du kopierer innholdet ditt, kan du sjekke artikkelen Forstå fjerning fra team i Canva .

Hva er fjerning fra eksterne team?

Fjerning fra eksterne team er en del av Canvas avanserte konsolideringsverktøy for bedriftskunder.

Når noen registrerer seg for Canva på egen hånd med jobb-e-posten, kan de bli med i team som eies av personer som ikke er tilknyttet organisasjonen din. Disse teamene er kanskje ikke arbeidsrelaterte og ligger utenfor organisasjonens kontroll.

Når medlemmet er tilknyttet Canva Enterprise-kontoen din og lagt til et organisasjonsadministrert team, kan vedkommende automatisk fjernes fra eksterne team de ble med i utenfor organisasjonens domener.

Medlem må varsel 30 dager før de fjernes. I løpet av dette vinduet kan det hende at de kan kopier innhold til det organisasjonsadministrerte teamet sitt (hvis tillatelse tillater det).

Hvorfor det er viktig

Denne funksjonen sikrer at:

  • Når medlemmer fjernes, overføres de fra å opprette innhold i eksterne team til å jobbe i offisielle organisasjonsadministrerte team. Dette gir administratorene bedre oversikt og kontroll.
  • Medlemmer kan raskt gjenoppta arbeidet med minimale forstyrrelser ved å bruke kopiert innhold fra det tidligere teamet (hvis tillatelsene tillater det).
  • Fremtidig arbeid skjer i et trygt samarbeidsmiljø med de riktige verktøyene og oversikten.

Hvordan det fungerer

  1. Når en organisasjonsadministrator aktiverer fjerning av team, får eksisterende administrerte medlemmer 30 dagers varsel før de fjernes fra eksterne team.
  2. Etter 30 dager, eller hvis den eksterne teamadministratoren fjerner medlemmet tidligere, vil ikke det administrerte medlemmet kunne få tilgang til eller kopiere innhold fra det teamet lenger.
  3. Hvis teamtillatelsene dine tillater innkommende kopiert innhold, kan medlemmene massekopiere alt innholdet til det organisasjonsadministrerte teamet.

Hvordan aktiverer jeg fjerning av team?

Som organisasjonsadministrator kan du aktivere eller deaktivere denne innstillingen. Slik slår du den på:

  1. Fra startsiden velger du profil -ikonet ditt.
  2. Velg
    Innstillinger.
  3. Velg
    SSO og klargjøring.
  4. Velg Team.
  5. Slå på Fjern medlemmer fra eksterne team.

Notater: Andre organisasjonsadministratorer kan slå dette av når som helst.

Viktig: Hvis du slår av Fjern medlemmer fra eksterne team, tilbakeføres ikke eventuelle tidligere fjerninger. Dette vil bare forhindre fremtidig fjerning.

Identifiser hvilke team som er kvalifisert for fjerning

Et team er kvalifisert for fjerning hvis det er et eksternt team opprettet utenfor organisasjonens domener.

Hvordan sjekker jeg tillatelsene til å tillate kopiering av innhold?

For å bekrefte om teamet som administreres av organisasjonen din, tillater innkommende kopiert innhold:

  1. Fra startsiden velger du Profil -ikonet.
  2. Velg
    Innstillinger.
  3. Velg
    Tillatelser.
  4. Under Importer innhold, se gjennom «Hvem kan godta kopiert innhold fra et annet team?»
  5. Angi dette i henhold til preferansene dine fra rullegardinmenyen.

Hva om en ekstern teameier hadde et betalt abonnement for disse fjernede medlemmene?

Hvis et medlem blir med i et organisasjonsadministrert team og deretter fjernes fra et eksternt team, kan eieren legge til medlemmer i stedet for dem når som helst i løpet av den faktureringsperioden, siden de allerede er belastet.

Hvis eieren velger å ikke erstatte disse medlemmene, blir de ikke fakturert i neste faktureringsperiode for medlemmer som ble fjernet.

Kan jeg slå av fjerning av team?

Ja, så lenge du er en organisasjonsadministrator, kan du slå av fjerning av team. Dette reverserer imidlertid ikke eventuell medlemsfjerning som kan ha skjedd. Det forhindrer bare fremtidige administrerte medlemmer i å bli fjernet.

Hvilket innhold kan kopieres?

Støttes

  • Design
  • Mapper
  • Merkevaremaler (som design)
  • Nettsteder (som design)
  • Media
  • Videoer

Støttes ikke

  • Apper
  • Publiserte nettsteder
  • Skrifter
  • Lyd
  • Ordrer og fakturaer
  • Kommentarer
  • Hvem er den delt med (Du må dele filene på nytt manuelt)
  • Merkevaresett
  • Merkevaremaler

Var dette nyttig?

Hjelpsom

Ikke hjelpsom

Folk så også på