Forstå fjerning fra team i Canva
Hvis du har blitt varslet om at du vil bli fjernet fra et team, forklarer denne artikkelen hvorfor og hvordan du beholder innholdet ditt.
Denne artikkelen er for Canva-brukere hvis kontoer administreres av organisasjonen. Hvis du er administrator som ønsker å aktivere denne funksjonen, kan du sjekke ut artikkelen Aktiver fjerning fra eksterne team i Canva .
Hvorfor blir jeg fjernet fra team?
Når du legges til i et administrert team i organisasjonen din, kan du bli fjernet fra eksterne team du blir med i utenfor organisasjonen. Dette sikrer bedre samarbeid, delte ressurser og sikkerhet for hele selskapet.
Du har opptil 30 dagers varsel før du blir fjernet. Vi varsler deg via e-post, eller du kan sjekke teambytteren på kontoen din for å se hvilke team du blir fjernet fra.
Sjekk hvilke team du blir fjernet fra
- Gå til startside og velg Profil -ikonet.
- Under Team kan du veksle mellom de organisasjonsstyrte teamene dine og eksterne team.
- Team du blir fjernet fra, er merket med en Krever handling -etikett.
Hvis du ikke ønsker å kopiere innhold fra disse teamene, trenger du ikke å gjøre noe. Du blir fjernet etter 30 dager.
Har jeg fremdeles tilgang til innhold i disse eksterne teamene?
Du har opptil 30 dager på deg til å få tilgang til innhold fra disse teamene. Hvis du trenger å fortsette arbeidet med innholdet ditt, kan du kopiere det til det organisasjonsadministrerte teamet ditt.
Slik kopierer du tidligere innhold til et organisasjonsadministrert team
Massekopier alt innhold
Hvis organisasjonsadministrator din har aktivert denne funksjonen, blir du bedt om å kopiere innholdet ditt når du bytter til et team du blir fjernet fra.
Du kan velge følgende:
- Kopier alt innhold til et administrert team med en gang
- Kanskje du trenger mer tidsenere
Hvis du velger Kanskje senere, kan du fortsatt massekopiere innholdet ditt i oppsigelsesperioden:
- Bytt til teamet du blir fjernet fra.
- Se etter Fortsett designe- kortet i teammenyen.
- Velg Kom i gang for å begynne å kopiere.
Vi sender ut e-post og varsler i appen for å holde deg oppdatert på statusen til det kopierte innholdet ditt, som lagres i Prosjekter- mappen din.
Kopier valgt innhold
Hvis du bare ønsker å kopiere spesifikke filer i stedet for alt innhold, følger du trinnene i Kopier design eller filer til et annet team eller en annen konto.
Hva slags innhold kan kopieres?
Du kan kopiere:
- Design
- Mapper
- Merkevaremaler (kopiert som design)
- Nettsteder (kopiert som design)
- Media
- Videoer
Du kan for øyeblikket ikke kopiere:
- Apper
- Publiserte nettsteder
- Skrifter
- Lyd
- Ordrer og fakturaer
- Kommentarer
- Hvem er den delt med (Du må dele filene på nytt manuelt)
- Merkevaresett
- Merkevaremaler
Kan du ikke kopiere innhold?
Ta kontakt med organisasjonsadministrator for å se om de har tillatt innkommende innholdsoverføringer for teammedlemmer.
Hvis de har det, og du fremdeles ikke kan kopiere innhold, kan det hende at overføring av utgående innhold ikke blir aktivert for teamet du blir fjernet fra. Ta kontakt med administratoren eller eieren av det teamet.
Hvorfor kan jeg bare laste ned innhold?
I noen tilfeller kan det hende at du bare kan laste ned design fra et team du blir fjernet fra. Dette skjer når tillatelsene ikke tillater kopiering av innhold. Du kan ta kontakt med teamadministratoren for å løse dette.
Hva om jeg eier et team som er opprettet med organisasjonens e-postdomene?
Organisasjonen din kan også arkivere team du eier. Finn ut mer i Forstå arkiverte team i Canva.
Jeg eier et eksternt team og har et betalt Canva-abonnement. Får jeg refusjon hvis medlemmer blir fjernet fra teamet mitt?
Hvis du allerede er belastet for disse medlemmene i gjeldende faktureringsperiode, kan du erstatte disse medlemmene når som helst i denne perioden. Hvis du ikke erstatter disse medlemmene, blir du ikke fakturert for medlemmer som ble fjernet i neste faktureringsperiode.
Var dette nyttig?
Hjelpsom
Ikke hjelpsom