Del mapper med personer i teamet ditt
Del mapper med design og filer med hele teamet eller kun med spesifikke personer.
Del mapper med personer i teamet ditt
- Fra startsidens sidepanel velger du Prosjekter.
- Gå til delen Mapper .
- Hold markøren over mappen du vil dele, og velg Mer.
- Velg Del.
- Tilgang er privat som standard. Velg Bare du har tilgang til og oppdater til teamet.
- Hvis du vil dele med spesifikke teammedlemmer eller grupper, søker du etter navn i tekstfeltet Personer med tilgang.
- Velg typen tillatelser du vil gi: Kan redigere eller Kan vise.
- Velg Kopier koblingenog del den med teamet.
Finn ut om designene eller mappene dine er delt ved å se på profilbildene under dem. Hvis den deles, ser du to eller Mer.
Hvis du vil oppheve delingen for en mappe, setter du deletillatelsen tilbake til Ikke delt.
For å få tilgang til en mappe fra redigeringsprogrammet går du til Prosjekter på sidepanelet. Gå til Mapper- fanen.
Jeg kan ikke dele en mappe med visse personer
Du kan kun dele mapper med team du er med i eller med personer i teamet ditt.
Hvis du ikke kan dele en mappe med noen, kan det være fordi de ikke er en del av teamet ditt. Det er også mulig at en teamadministrator har begrenset deling av design.
For å fikse dette, inviter dem til teamet først. Hvis du ikke kan det, kan du be teamadministratoren om å invitere dem. Finn ut mer om hvordan du inviterer personer til et team.
Jeg delte en mappe med noen i teamet mitt, men de har ikke mottatt en e-post
Det kan være et annet problem som forhindrer dem i å motta kontorelaterte e-poster. Se Ikke motta kontorelaterte e-poster for en løsning på dette problemet.
For å sjekke om mappen er blitt delt, be dem om å gå til Prosjekter, deretter velge Delt med deg fra eier-rullegardinmenyen og se om den er der.
Deling av profilbilder
Design som har blitt delt med andre, har profilbilder. Du kan klikke på et profilbilde for å se hvem som har tilgang til designet eller mappen.
- Hvis et design eller en mappe ikke har et profilbilde, betyr det at det er privat for deg.
- Hvis det deles med deg og en annen person eller et annet team, har et design to profilbilder.
Hvis designet deles med mer enn to personer, vil det andre profilbildet ha et pluss- ikon, noe som betyr at du og to eller flere personer eller team har tilgang til det.
Var dette nyttig?
Hjelpsom
Ikke hjelpsom