Домашня сторінка Canva
Довідка

Надання і скасування доступу до Планувальника контенту


Цю статтю перекладено за допомогою машинного перекладу. Повідомте нас про помилки в разі їх виявлення.

Дайте змогу іншим учасникам команди переглядати ваші дописи із запланованою публікацією, відкривши їм доступ до вашого інструмента «Планувальник контенту».

  • Планувальник контенту не буде доступний повністю. Ви можете поділитися лише вибраними обліковими записами соцмереж , якими володієте. Ви є власником , якщо підключили його до Canva.
  • Деякі можливості підключення, публікації та дозволи керуються сторонніми платформами. Доступні функції й поведінка можуть відрізнятися в різних додатках і змінюватися з часом у міру оновлення інтеграцій.

Наразі всі учасники команди, яким надано спільний доступ, отримують однаковий дозвіл. Можливість налаштувати доступ для кожного учасника окремо недоступна, але ви можете змінити дозволи будь-коли.

Поділіться Планувальником контенту

  1. На бічній панелі головної сторінки виберіть
    «Більше»
    й виберіть «Планувальник контенту».
  2. Над календарем виберіть
    «Поділитися планувальником контенту».
  3. Виберіть обліковий запис соцмережі, яким хочете поділитися з командою. Якщо ви ще не пов’язали жодного з них, спершу підключіть принаймні один.
  4. Натисніть «Продовжити».
  5. У
    розкривному списку виберіть доступ, який потрібно надати своїй команді.

Ви можете змінити доступ команди лише до каналів соцмереж, власником яких ви є.

Скасувати доступ до планувальника контенту

  1. Виберіть
    Параметри календаря над календарем на сторінці Планувальника контенту.
  2. Виберіть пункт Керувати каналами соцмереж.
  3. Порубинку відповідного облікового запису соцмережі, яким потрібно керувати, виберіть відповідний
    спадний список.
  4. Виберіть
    Без спільного доступу.
  5. Для завершення натисніть Зберегти зміни.

Що відбувається із запланованими дописами після скасування доступу?

Усі заплановані дописи, зокрема створені учасниками вашої команди, бачитимете лише ви. Ви станете новим власником дописів, тож за потреби зможете видаляти їх і змінювати час публікації.

Оскільки скасувати доступ до своїх підключених облікових записів соцмереж можете лише ви, не забудьте зробити це, перш ніж вийти з команди.

Інформація знадобилася?

Користь була

Користі не було

Користувачі також переглядали