Видалення користувача з організації Enterprise
Коли хтось залишає вашу компанію, адміністратор може видалити обліковий запис Canva і передати право власності на дизайни. Це допоможе переконатися, що нічого важливого не втрачено.
У цьому посібнику пояснюється, що відбувається, коли користувача видаляють, і як видалити його обліковий запис, якщо це необхідно.
Коли ви видаляєте учасника зі своєї організації
Як адміністратор ви можете:
- Видалити обліковий запис учасника з команди
- Передача права власності на дизайни іншим учасникам команди
Це захищає вміст вашої команди й забезпечує доступ до важливих дизайнів.
Що робити, якщо ви не передаєте їхні дизайни?
Якщо ви видаляєте учасника без передачі його дизайнів:
- Спільні дизайни залишаються доступними для всіх, з ким їм було надано спільний доступ
- Приватні дизайни стають недоступними, коли користувача видаляють
- Якщо користувач приєднається пізніше, він відновить доступ до своїх дизайнів.
Порада. Щоб уникнути втрати доступу до важливого вмісту, передайте право власності, перш ніж видалити користувача.
Що побачить видалений користувач
Після видалення користувач втрачає доступ до вашої корпоративної команди та таких функцій, як:
- Дизайни, створені в команді
- Набори елементів фірмового стилю.
- Шаблони
- Спільний вміст команди
Доступ до особистих дизайнів:
- Все, що створено або збережено у їхньому обліковому записі Canva, залишається доступним.
Вхід:
- Вони більше не можуть використовувати єдиний вхід, але можуть ввійти за допомогою своєї електронної адреси та одноразового PIN-КОДУ.
Характеристики підприємства:
- Вони втрачають доступ до будь-яких інструментів, включених до плану Enterprise вашої організації.
Видалення облікового запису користувача назавжди
Видалення облікового запису користувача буде остаточним і не може бути скасовано. Запит має надходити від адміністратора вашої організації.
Щоб надіслати запит на видалення, зв 'яжіться з нами або зверніться до команди свого акаунта.
Інформація знадобилася?
Користь була
Користі не було