Домашня сторінка Canva
Довідка

Заблокуйте доступ до дизайну, навіть для спільних папок


Цю статтю перекладено за допомогою машинного перекладу. Повідомте нас про помилки в разі їх виявлення.

Використовуйте «Відкликати весь доступ», щоб заборонити всім користувачам доступ до вашого дизайну, незалежно від того, чи були вони безпосередньо запрошені, чи успадкували його через спільні папки.

Коли відкликати доступ

Використовуйте цю опцію, коли:

  • Дизайн переміщено до спільної папки, яку ви не контролюєте.
  • Неочікувані користувачі можуть переглядати або редагувати ваш дизайн.
  • Ви хочете скинути всі надсилання й почати все заново.
  • Вам потрібно захистити дизайн з конфіденційним вмістом.

Як скасувати всі доступи

Видаліть увесь спільний доступ до вашого дизайну Canva, зокрема успадковані дозволи для папок, щоб скинути дозволи на спільний доступ і захистити дизайн.

  1. Відкрийте дизайн.
  2. Перейдіть у меню
    надання спільного доступу.
  3. Окрім дизайну спільного доступу, виберіть
    Налаштування спільного доступу.
  4. Виберіть Видалити доступ.
  5. Виберіть "Скасувати" або "Так, видалити доступ".

Примітка. Цю опцію можуть бачити та використовувати лише редактори й власники дизайнів.

Що відбувається після відкликання доступу

Після відкликання доступу:

  • Усі користувачі втрачають доступ, включно з успадкованими дозволами на доступ до папок.
  • Спільні посилання перестають працювати.
  • Дизайн залишатиметься у ваших папках, але доступ матимете лише ви.

Після відкликання доступу

Ви можете:

  • Повторно поділіться дизайном з окремими людьми.
  • Створіть нові посилання для спільного доступу з оновленими налаштуваннями.
  • Перемістіть дизайн у папку, якою керуєте.
  • Ваш дизайн має бути приватним.

Виправлення неполадок

Не бачите налаштувань COG?

Ця можливість доступна лише власникам та редакторам дизайнів.

Варіант неактивний?

Ваш дизайн може бути частиною шаблона або обмежений налаштуваннями адміністратора. Зверніться до адміністратора команди.

Хтось усе ще має доступ?

Оновіть сторінку або вийдіть із облікового запису й знову ввійдіть. Якщо доступ залишається, перевірте, чи є він через інший шлях.

Часті запитання

Чи буде видалено дизайн із папок?

Ні. Дизайн залишається в папці, але інші користувачі не можуть його відкрити або відредагувати.

Чи можу я скасувати цю дію?

Ні. Щоб надіслати новий спільний доступ, потрібно додати людей вручну.

Чи стосується це опублікованих дизайнів або шаблонів?

Ні. Вони використовують окремі параметри доступу.

Чи отримають люди відповідні сповіщення?

Повідомлення не надсилається. Він просто побачить повідомлення про відмову в доступі.

Додаткові ресурси

Інформація знадобилася?

Користь була

Користі не було

Користувачі також переглядали