Canva startside
Hjelp

Overføre eierskap av design


Denne artikkelen er maskinoversatt. Hvis du finner feil, kan du gi oss beskjed.

Hvis du er Canva Teams-, Canva for bedrifter eller Canva Enterprise- administrator, kan du overføre andres innhold før du fjerner dem fra teamet ditt. Dette holder teamets design og ressurser tilgjengelige.

For Canva for utdanning er dette bare tilgjengelig hvis skolen din er en del av et distriktsteam. Bare administratorer for distriktsteam kan gjøre dette, og bare når de fjerner et medlem. Hvis et medlem forlater det alene, kan ikke innholdet overføres.

Merk: Hvis du ikke har et aktivt abonnement på Canva Teams, Canva for bedrifter eller Canva Enterprise, må du aktivere overføring av eierskap på nytt når du aktiverer planen din på nytt.

Hva blir overført?

  • Inkludert: Alle mapper, design, maler, videoer, lyd, medieopplastinger og delt innhold som eies av det fjernede medlemmet
  • Ikke inkludert: Kommentarer, aktivitetshistorikk eller innhold som medlemmet hadde tilgang til, men ikke eide

Overført innhold vises på

Prosjekter- siden, organisert slik det var før overføringen. Det overførte innholdet beholder også deletillatelsene.

Slik overfører du design og innholdseierskap

Overføring av eierskap er slått på som default for team.

Hvis teamet ditt ble opprettet før 1. juni 2026, må du sørge for at funksjonen er slått på i Innstillinger før du kan overføre innhold. Når dette er aktivert, kan du overføre innhold med én gang. Du kan sjekke eller endre denne innstillingen når som helst

Trinn 1: Aktiver overføring av eierskap

  1. Fra
    Hjem velger du profilikonet ditt.
  2. Velg
    Innstillinger.
  3. Bla for å finne og velg
    Kontroller fanen.
  4. Ved siden av Overføring av eierskap kan du trykke på glidebryterknapp for å aktivere

Trinn 2: Overfør eierskap av design og innhold

Før du fortsetter, må du forsikre deg om at du har den opprinnelige eierens samtykke og at du følger personvernlovgivningen hvis personopplysninger er involvert.

  1. I
    Startside velger du profilikonet ditt.
  2. Velg
    Innstillinger.
  3. Fra sidemenyen velger du
    Personer.
  4. Velg rollerullegardinmenyen ved siden av personen du ønsker å fjerne, og velg Fjern fra team.
  5. Velg Overfør design og fjern fra teamet.
  6. Bekreft at du har samtykket fra personen som blir fjernet, og velg Fortsett.
  7. Velg en ny eier fra teamlisten, og velg deretter Fortsett.
  8. Bekreft og fullfør overføringen. Denne handlingen kan ikke angres.

Overføringen kan ta flere minutter. Større overføringer kan ta over 30 minutter.

Finner du ikke Tillatelser-fanen for å aktivere innholdsoverføring?

Hvis du ikke ser

Tillatelser i Innstillinger:

  • Bekreft at du er eier eller administrator av Canva Teams, Canva for bedrifter eller Canva Enterprise. Hvis du bruker Canva for utdanning, må du sjekke om skolen din er en del av et distriktsteam og at du har administratortilgang.
  • Sjekk om du er logget på riktig team eller konto.
  • Prøv å bytte team eller logg på med en annen e-postadresse eller sosial konto.

Hvis du bruker Canva Education og skolen din ikke er en del av et distriktsteam, vil du ikke se innstillingen for overføring av eierskap.

Finner du ikke de overførte designene?

Etter at eierskapet er overført, vises designene i en egen mappe på den nye eierens

Prosjekter -side, noe som gjør dem enkle å finne.

  • Se etter en ny mappe i
    Prosjekter med navnet Fra [personens navn]. Mappen er oppkalt etter personen designene ble overført fra, og inneholder alle de overførte designene.
  • Bruk søkefeltet for å finne spesifikke design etter tittel.

Ser du etter andre alternativer?

Var dette nyttig?

Hjelpsom

Ikke hjelpsom

Folk så også på