Canva - Αρχική
Βοήθεια

Κοινοποίηση και κατάργηση κοινοποίησης της Οργάνωσης περιεχομένου


Η μετάφραση αυτού του άρθρου πραγματοποιήθηκε μέσω μηχανικής μετάφρασης. Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος, μπορείτε να μας ενημερώσετε.

Διατηρήστε τις προγραμματισμένες σας αναρτήσεις ορατές στην υπόλοιπη ομάδα σας, κοινοποιώντας την Οργάνωση περιεχομένου.

  • Με αυτήν την ενέργεια δεν θα κοινοποιείται ολόκληρη η οργάνωση περιεχομένου. Μπορείτε να επιλέξετε να κοινοποιούνται μόνο οι επιλεγμένοι λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας ανήκουν. Είστε ο κάτοχος εάν το συνδέσατε στο Canva.
  • Η διαχείριση ορισμένων εμπειριών σύνδεσης, δημοσίευσης και αδειών γίνεται από πλατφόρμες τρίτων. Οι διαθέσιμες λειτουργίες και η συμπεριφορά ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εφαρμογή και να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου καθώς ενημερώνονται οι ενσωματώσεις.

Προς το παρόν, η κοινοποίηση παρέχει τα ίδια δικαιώματα σε όλη την ομάδα σας. Δεν διατίθενται μεμονωμένες ρυθμίσεις, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τα δικαιώματα όποτε θέλετε.

Κοινοποίηση Οργάνωσης περιεχομένου

  1. Στον πλαϊνό πίνακα της αρχικής σελίδας, επιλέξτε
    Περισσότερα και επιλέξτε
    Οργάνωση περιεχομένου. Πάνω από το
  2. ημερολόγιό σας, επιλέξτε
    Κοινή χρήση Οργάνωσης περιεχομένου
  3. . Επιλέξτε τον λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θέλετε να κοινοποιήσετε στην ομάδα σας. Αν δεν έχετε συνδέσει κανένα ακόμη, συνδέστε πρώτα τουλάχιστον
  4. ένα.Επιλέξτε «Συνέχεια» .
  5. Στο αναπτυσσόμενο
    μενού, επιλέξτε την πρόσβαση που θέλετε να παραχωρήσετε στην ομάδα σας.

Μπορείτε να αλλάξετε την πρόσβαση της ομάδας σας μόνο στα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας ανήκουν.

Κατάργηση κοινοποίησης Οργάνωσης περιεχομένου

  1. Πάνω από το ημερολόγιο στη σελίδα «Οργάνωση περιεχομένου», επιλέξτε «
    Επιλογές ημερολογίου».
  2. Επιλέξτε Διαχείριση καναλιών κοινωνικών δικτύων.
  3. Δίπλα στον λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης που θέλετε να διαχειριστείτε, επιλέξτε
    αναπτυσσόμενο μενού.
  4. Επιλέξτε
    Χωρίς κοινοποίηση.
  5. Επιλέξτε Αποθήκευση αλλαγών για να ολοκληρώσετε.

Τι συμβαίνει με τις προγραμματισμένες αναρτήσεις μετά την κατάργηση κοινοποίησης;

Όλες οι προγραμματισμένες αναρτήσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν δημιουργηθεί από τα μέλη της ομάδας σας, θα είναι ορατές μόνο σε εσάς. Θα είστε ο νέος κάτοχος των αναρτήσεων, ώστε να μπορείτε να τις διαγράψετε και να τις προγραμματίσετε ξανά όπως απαιτείται.

Επειδή μόνο εσείς μπορείτε να καταργήσετε την κοινοποίηση της πρόσβασης στους συνδεδεμένους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μην ξεχάσετε να το κάνετε πριν αποχωρήσετε από την ομάδα σας.

Σας φάνηκε χρήσιμο;

Χρήσιμο

Δεν είναι χρήσιμο

Προβλήθηκαν επίσης