Pagina de pornire Canva
Ajutor

Revocă orice acces la designul tău, chiar și din folderele partajate


Acest articol a fost tradus automat. Dacă găsești erori, te rugăm să ne anunți.

Folosește opțiunea Revocă tot accesul pentru a elimina accesul tuturor la designul tău, indiferent dacă au fost invitați direct sau l-au moștenit prin foldere partajate.

Când se revocă accesul

Folosește această opțiune atunci când:

  • Designul tău a fost mutat într-un folder partajat pe care nu îl poți controla.
  • Persoane neașteptate îți pot vizualiza sau edita designul.
  • Dorești să resetezi toate partajările și să începi din nou.
  • Trebuie să securizezi un design cu conținut sensibil.

Cum să revoci întregul acces

Elimină întregul acces partajat la designul tău Canva, inclusiv permisiunile moștenite din foldere, pentru a reseta permisiunile de partajare și a-ți securiza designul.

  1. Deschide designul.
  2. Accesează meniul
    Distribuire.
  3. Pe lângă designul de distribuire, selectează
    setările de distribuire.
  4. Selectează Elimină accesul.
  5. Selectează dacă dorești să anulezi sau să elimini accesul.

Notă: doar editorii și proprietarii de designuri pot vedea și utiliza această opțiune.

Ce se întâmplă atunci când revoci accesul

După revocarea accesului:

  • Toți utilizatorii pierd accesul, inclusiv permisiunile de foldere moștenite.
  • Linkurile partajate nu mai funcționează.
  • Designul rămâne în folderele tale, dar numai tu păstrezi accesul.

După revocarea accesului

Poți:

  • Distribuie din nou designul pentru anumite persoane.
  • Creează linkuri noi de distribuire cu setările actualizate.
  • Mută designul într-un folder pe care îl controlezi.
  • Păstrează designul privat.

Depanare

Nu vezi rotița de reglare?

Această opțiune este vizibilă doar pentru proprietarii și editorii designurilor.

Opțiunea este estompată?

Este posibil ca designul tău să facă parte dintr-un șablon sau să fie restricționat de setările administratorului. Contactează administratorul echipei.

Mai are cineva acces?

Reîncarcă sau deconectează-te și conectează-te din nou. Dacă accesul rămâne, verificați dacă îl au printr-o altă cale.

Întrebări frecvente

Acest lucru elimină designul din foldere?

Nu. Designul rămâne în folder, dar ceilalți nu îl pot deschide sau edita.

Pot să anulez această acțiune?

Nu. Pentru a distribui din nou, va trebui să adaugi din nou manual persoane.

Acest lucru afectează designurile sau șabloanele publicate?

Nu. Acestea utilizează setări de acces separate.

Vor fi notificate persoanele?

Nu se trimite nicio notificare. Acesta va vedea pur și simplu un mesaj de acces refuzat.

Resurse suplimentare

Au fost de ajutor aceste informații?

Util

Inutil

Utilizatorii au vizualizat și