Trecerea de la Canva Pro sau Canva Teams la Canva Business
Poți oricând să comuți la Canva Business abonamentul Canva Pro sau Canva Teams.
Ce se întâmplă cu designurile tale atunci când schimbi planul
Designurile pe care le-ai creat sunt salvate în contul tău; ele nu sunt șterse niciodată. Cu toate acestea, designurile create într-un spațiu de lucru de echipă rămân în acel spațiu de lucru de echipă.
Dacă elimini membri ai echipei atunci când schimbi planurile, aceștia vor pierde accesul la designurile create în acea echipă. Descarcă sau distribuie orice designuri de care ai nevoie înainte de a șterge membri sau de a schimba planurile.
Accesează pagina noastră de prețuri pentru a face upgrade la Canva Business.
Vi se va solicita, de asemenea, să faceți upgrade la Canva Business atunci când adăugați primul membru al echipei sau să încercați funcții exclusive Canva Business, cum ar fi selectarea Anunțuri Insights, Leonardo.AI sau Flourish.
La ce să te aștepți după schimbarea planului
- Noul tău plan intră în vigoare imediat.
- Vei fi facturat la tariful Canva Business de la următoarea dată de facturare.
- Toate funcțiile Canva Pro sunt incluse în Canva Business, plus instrumente AI suplimentare de gestionare a mărcilor.
Dacă treci de la Pro la Business și apoi anulezi, planul tău Pro inițial nu este restabilit automat. Anularea afacerii îți încheie complet abonamentul.
Dacă dorești să revii la Pro, va trebui să te reabonezi la Canva Pro separat, la tariful curent afișat pe pagina noastră de prețuri.
Canva Teams - modificări importante
Dacă ești abonat existent Canva Teams și îți anulezi planul, nu vei putea să te abonezi din nou la Canva Teams, deoarece nu mai este disponibil pentru înregistrări noi sau upgrade-uri. Poți alege, în schimb, Canva Pro (pentru utilizare individuală) sau Canva Business (pentru echipe).
Dacă folosești deja Canva Teams și alegi să rămâi, vei:
- Menține prețurile actuale, inclusiv atunci când adaugi membri noi.
- Continuă să primești noi funcții premium, aceleași adăugate în Canva Pro.
- Nu vei beneficia de funcții exclusive Canva Business.
AI include modificări de acces atunci când schimbi planul
Canva Pro și Canva Business includ niveluri diferite de acces AI. Dacă faci downgrade de la Business la Pro, este posibil să observi că unele instrumente AI (precum limitele Magic Write sau Magic Media pentru utilizări mai mari) sunt reduse.
Acest lucru este de așteptat. Fiecare plan are limite diferite de utilizare AI. Consultă pagina noastră cu prețuri pentru o descriere completă a planului.
Au fost de ajutor aceste informații?
Util
Inutil