Anularea publicării site-urilor
Acest articol a fost tradus automat. Dacă găsești erori, te rugăm să ne anunți.
Anularea publicării site-ului îl deconectează de la domeniu, astfel încât să nu mai poată fi vizitat.
Dacă dorești să limitezi accesul la site-ul tău, poți activa protecția prin parolă.
Anularea publicării din editorul Canva
- Selectați săgeata de lângă Publicați modificările.
- Selectați setări, apoi selectați anulează publicarea.
- În fereastra pop-up, selectați anulează publicarea site-ului.
Lansăm treptat modificări ale modului de navigare, astfel încât este posibil ca unii pași din acest articol de ajutor să nu reflecte cu exactitate ceea ce vezi în aplicație. Dacă nu poți găsi Canva AI, fotografia ta de profil sau coșul de imprimare pe pagina de pornire, accesează Mai multe.
Anulează publicarea din Setări cont
- Din pagina de pornire, selectați profilul contului dvs. pentru a deschide meniul, apoi selectați Setări.
- Din panoul lateral, selectați Domenii web.
- Lângă domeniul unde este publicat designul, selectați Vizualizare.
- Lângă designul pe care doriți să-l anulați publicarea, selectați butonul (Acțiuni).
- Selectați Anulați publicarea.
Ce se întâmplă dacă îmi șterg designul?
Dacă designul tău este disponibil pe un domeniu, ți se va cere să confirmi faptul că dorești să continui ștergerea acestuia. După ștergere, i se va anula publicarea.
Au fost de ajutor aceste informații?
Util
Inutil