Sisältösuunnittelijan jakaminen ja jakamisen peruuttaminen
Pidä ajoitetut postaukset muiden tiimin jäsenten näkyvissä jakamalla sisältösuunnittelijasi.
- Tämä ei jaa koko sisältösuunnittelijaasi. Voit jakaa vain valitut omistamasi sosiaalisen median tilit. Olet omistaja , jos olet yhdistänyt sen Canvaan.
- Joitakin yhteys-, julkaisu- ja käyttöoikeuskokemuksia hallinnoivat kolmannen osapuolen alustat. Käytettävissä olevat toiminnot ja käyttäytyminen voivat vaihdella sovellusten välillä ja muuttua ajan myötä integraatioiden päivittyessä.
Tällä hetkellä jakaminen antaa saman luvan kaikille tiimin jäsenille. Yksittäiset asetukset eivät ole käytettävissä, mutta voit muuttaa käyttöoikeuksia milloin tahansa.
Jaa sisältösuunnittelija
- Kotisivun sivupaneelissa siirry kohtaan Lisää ja valitse sitten Sisältösuunnittelija.
- Kalenterisi yläpuolelta valitse Jaa sisältösuunnittelija.
- Valitse sosiaalisen median tili, jonka haluat jakaa tiimillesi. Jos et ole vielä linkittänyt mitään, yhdistä ensin vähintään yksi.
- Valitse Jatka.
- Avattavasta valikosta valitse käyttöoikeus, jonka haluat antaa tiimillesi.
Voit muuttaa tiimisi käyttöoikeutta vain omistamiesi sosiaalisen median kanavien kohdalla.
Peruuta Sisältösuunnittelijan jakaminen
- Valitse Sisällön suunnittelija -sivun kalenterin yläpuolelta Kalenterin asetukset.
- Valitse Hallinnoi sosiaalisen median kanavia.
- Valitse hallittavan sosiaalisen median tilin vieressä oleva pudotusvalikko.
- Valitse Ei jaettu.
- Valitse lopuksi Tallenna muutokset.
Mitä ajoitetuille postauksille tapahtuu jakamisen peruuttamien jälkeen?
Kaikki ajoitetut postaukset, mukaan lukien tiimisi jäsenten luomat postaukset, näkyvät vain sinulle. Olet postausten uusi omistaja, joten voit poistaa ja ajoittaa niitä tarvittaessa uudelleen.
Koska vain sinä voit poistaa yhdistettyjen sosiaalisen median tiliesi käyttöoikeuden, muista tehdä se ennen kuin lähdet tiimistäsi.
Oliko tästä apua?
Hyödyllinen
Ei hyödyllistä