Poista käyttäjä yritysorganisaatiostasi
Kun joku poistuu yrityksestäsi, järjestelmänvalvoja voi poistaa hänen Canva-tilinsä ja siirtää suunnittelumalliensa omistajuuden. Tämä auttaa varmistamaan, että mitään tärkeää ei menetetä.
Tässä oppaassa kerrotaan, mitä tapahtuu, kun käyttäjä poistetaan, ja miten hänen tilinsä poistetaan tarvittaessa.
Kun poistat jäsenen organisaatiostasi
Pääkäyttäjänä voit:
- Poista jäsenen tili tiimistä
- Siirtää suunnittelumalliensa omistajuuden toiselle tiimin jäsenelle
Tämä pitää tiimisi sisällön turvallisena ja varmistaa, että tärkeät suunnittelumallit pysyvät saatavilla.
Mitä jos et siirrä heidän mallejaan?
Jos poistat jäsenen siirtämättä hänen suunnittelumallejaan:
- Jaetut suunnittelumallit ovat kaikkien niiden käytettävissä, joille ne on jaettu
- Yksityiset suunnittelumallit eivät ole käytettävissä, kun käyttäjä poistetaan
- Jos käyttäjä liittyy myöhemmin uudelleen, hän saa takaisin suunnittelumalliensa käyttöoikeuden
Vinkki: Jotta et menetä pääsyä tärkeään sisältöön, siirrä omistajuus ennen käyttäjän poistamista.
Mitä poistettu käyttäjä näkee
Kun käyttäjä on poistettu, hän menettää Enterprise-tiimisi käyttöoikeuden ja seuraavat ominaisuudet:
- Tiimissä luodut suunnittelumallit
- Brändipaketit
- Mallipohjia
- Jaetun tiimin sisältö
Pääsy henkilökohtaisiin suunnittelumalleihin:
- Kaikki heidän henkilökohtaiselle Canva-tililleen luotu tai tallennettu on edelleen käytettävissä.
Sisäänkirjautuminen:
- Hän ei voi enää käyttää kertakirjautumista, mutta hän voi kirjautua sisään sähköpostiosoitteellaan ja kertaluonteisella PIN-KOODILLA.
Yrityksen toiminnot:
- He menettävät kaikkien organisaatiosi yrityssuunnitelmaan sisältyvien työkalujen käyttöoikeudet.
Käyttäjätilin poistaminen pysyvästi
Käyttäjätilin poistaminen on pysyvä toiminto eikä sitä voi kumota. Pyynnön on tultava organisaatiosi pääkäyttäjältä.
Jos haluat pyytää poistamista, ota meihin yhteyttä tai tilitiimiisi.
Oliko tästä apua?
Hyödyllinen
Ei hyödyllistä