Sdílení nebo zrušení sdílení mého Plánovače obsahu
Tento článek byl přeložen strojově. Pokud najdete chyby, dejte nám vědět.
Ponechejte své naplánované příspěvky viditelné pro ostatní členy týmu tak, že budete sdílet svůj Plánovač obsahu.
- Nebude se tím sdílet celý váš plánovač obsahu. Můžete zvolit sdílení jen vybraných účtů sociálních sítí , které vlastníte. Vlastníkem jste vy, pokud jste ho připojili ke Canvě.
- Některá prostředí připojení, publikování a oprávnění jsou spravována platformami třetích stran. Dostupné funkce a chování se v různých aplikacích mohou lišit a v průběhu času se mohou měnit podle aktualizace integrací.
Sdílení momentálně uděluje stejná oprávnění celému týmu. Jednotlivá nastavení nejsou k dispozici, ale oprávnění můžete kdykoli změnit.
Sdílet Plánovač obsahu
- Na postranním panelu domovské stránky přejděte na Další a vyberte Plánovač obsahu.
- Nad kalendářem vyberte možnost Sdílet plánovač
- obsahu . Vyberte účet sociální sítě, který chcete sdílet se svým týmem. Pokud jste zatím žádné nepřipojili, nejprve alespoň jeden
- připojte. Vyberte možnost Pokračovat. Z
- rozevírací nabídky vyberte přístup, který chcete svému týmu udělit.
Můžete změnit jen přístup týmu ke kanálům sociálních sítí, které vlastníte.
Zrušte sdílení Plánovače obsahu
- Nad kalendářem na stránce Plánovač obsahu vyberte možnost Možnosti kalendáře.
- Vyberte možnost Spravovat kanály na sociálních sítích.
- Vedle účtu sociální sítě, který chcete spravovat, vyberte rozevírací nabídku.
- Vyber Nesdíleno.
- Akci dokončete výběrem možnosti Uložit změny.
Co se po zrušení sdílení stane s naplánovanými příspěvky?
Všechny naplánované příspěvky včetně těch, které vytvořili členové týmu, budou viditelné jen pro vás. Budete novým vlastníkem příspěvků, takže je můžete podle potřeby smazat nebo přeplánovat.
Protože sdílení přístupu k vašim připojeným účtům na sociálních sítích můžete zrušit jen vy, nezapomeňte to udělat před opuštěním svého týmu.
Pomohlo vám to?
Užitečné
Neužitečné