Canva doma
Nápověda

Odstraňte uživatele ze své organizace Enterprise


Tento článek byl přeložen strojově. Pokud najdete chyby, dejte nám vědět.

Když někdo opustí vaši firmu, správce může odebrat svůj účet Canva a převést vlastnictví svých návrhů. Tím zajistíte, že se nic důležitého neztratí.

Tato příručka vysvětluje, co se stane, když je uživatel odstraněn, a jak v případě potřeby smazat jeho účet.

Když odstraníte člena z vaší organizace

Jako správce můžete:

To udržuje obsah vašeho týmu v bezpečí a zajišťuje, že důležité návrhy zůstanou přístupné.

Co když jejich návrhy nepřevedete?

Pokud odstraníte člena bez převodu jeho návrhů:

  • Sdílené návrhy zůstanou přístupné pro kohokoli, s kým byly sdíleny
  • Soukromé návrhy se stanou nepřístupnými, jakmile bude uživatel odstraněn
  • Pokud se uživatel později znovu připojí, získá přístup ke svým návrhům

Tip: Abyste zabránili ztrátě přístupu k důležitému obsahu, před odebráním uživatele přeneste vlastnictví.

Co uvidí odstraněný uživatel

Po odebrání ztratí uživatel přístup k vašemu podnikovému týmu a funkcím, jako jsou:

  • Návrhů vytvořených v rámci týmu
  • Sady pro značku
  • Šablony
  • Sdílený obsah týmu

Přístup k osobním návrhům:

  • Vše, co bylo vytvořeno nebo uloženo na jejich osobním účtu Canva, zůstane k dispozici.

Přihlášení:

  • Už nemůžou používat jednotné přihlašování, ale můžou se přihlásit pomocí e-mailu a jednorázového PINU.

Funkce podniku:

  • Ztratí přístup ke všem nástrojům obsaženým v plánu Enterprise vaší organizace.

Trvalé odstranění uživatelského účtu

Smazání uživatelského účtu je trvalé a nelze vrátit zpět. Žádost musí přijít od správce vaší organizace.

Pokud chcete požádat o smazání, kontaktujte nás nebo se obraťte na tým vašeho účtu.

Pomohlo vám to?

Užitečné

Neužitečné

Lidé si také prohlíželi