Canva doma
Nápověda

Zrušte veškerý přístup ke svému návrhu i ze sdílených složek


Tento článek byl přeložen strojově. Pokud najdete chyby, dejte nám vědět.

Použijte Zrušit veškerý přístup k vašemu návrhu a odeberte všem přístup k vašemu návrhu - ať už byli pozváni přímo, nebo je zdědili prostřednictvím sdílených složek.

Kdy zrušit přístup

Tuto možnost použijte, když:

  • Váš návrh byl přesunut do sdílené složky, kterou nemáte pod kontrolou.
  • Váš návrh si můžou prohlížet nebo upravovat nečekaní uživatelé.
  • Chcete obnovit veškeré sdílení a začít znovu.
  • Musíte zabezpečit návrh s citlivým obsahem.

Jak odvolat veškerý přístup

Odeberte veškerý sdílený přístup ke svému návrhu z Canvy, včetně oprávnění zděděných ze složek, abyste mohli resetovat oprávnění ke sdílení a zabezpečit svůj návrh.

  1. Otevřete návrh.
  2. Přejděte do nabídky
    Sdílet.
  3. Kromě návrhu sdílení vyberte
    nastavení Sdílet.
  4. Vyberte možnost Odebrat přístup.
  5. Vyberte, zda chcete zrušit nebo Ano, odebrat přístup.

Poznámka: Tuto možnost mohou zobrazit a použít pouze editoři a vlastníci návrhu.

Co se stane, když zrušíte přístup

Po zrušení přístupu:

  • Všichni uživatelé ztrácejí přístup, včetně zděděných oprávnění ke složkám.
  • Sdílené odkazy přestanou fungovat.
  • Návrh zůstane ve vašich složkách, ale přístup si ponecháte jen vy.

Po zrušení přístupu

Můžete:

  • Znovu sdílejte návrh s konkrétními lidmi.
  • Vytvořit nové odkazy na sdílení s aktualizovaným nastavením.
  • Přesuňte návrh do složky, kterou ovládáte.
  • Zachovejte tento návrh jako soukromý.

Řešení potíží

Nevidíte ozubené kolečko nastavení?

Tato možnost je viditelná pouze pro vlastníky a editory návrhů.

Je možnost šedá?

Tvůj návrh může být součástí šablony nebo může být omezen nastavením správce. Obraťte na správce týmu.

Má ještě někdo přístup?

Obnovte stránku nebo se odhlaste a znovu přihlaste. Pokud přístup zůstane, zkontrolujte, zda jej mají přes jinou cestu.

Časté dotazy

Odebere se tím návrh ze složek?

Ne. Návrh zůstane ve složce, ale ostatní jej nemohou otevřít ani upravit.

Můžu tuto akci vrátit?

Ne. Chcete-li znovu sdílet, je třeba znovu ručně přidat lidi.

Týká se to publikovaných návrhů nebo šablon?

Ne. Ty používají samostatné nastavení přístupu.

Budou lidé informováni?

Nebylo odesláno žádné oznámení. Jednoduše uvidí zprávu o odepření přístupu.

Další zdroje

Pomohlo vám to?

Užitečné

Neužitečné

Lidé si také prohlíželi