Arkistoitujen tiimien ymmärtäminen Canvassa
Miksi tiimini arkistoitiin?
Kun sinut lisätään hallinnoituun tiimiin organisaatiossasi, kaikki omistamasi ei-hallitut tiimit saatetaan arkistoida, jotta kaikki säilytetään turvallisessa, organisaation hallinnoimassa tilassa. Tämä varmistaa paremman yhteistyön, jaetut resurssit ja koko yrityksen suojauksen.
Mitkä tiimit arkistoidaan, kun minut lisätään hallittuun tiimiin?
Seuraavat tiimit ovat oikeutettuja arkistointiin:
- Yksin ja monen käyttäjän Tiimeille: mikä tahansa Canva-ilmaisversio, Pro- tai Tiimeille-tilaus.
- Ilmaiset tai maksulliset Tiimeille: Tiimeille, joilla on Canva-tilaus, jota ei ostettu App Storen tai Google Playn kautta.
Miten voin vaihtaa arkistoidun ja organisaationi johtaman tiimin välillä?
- Valitse kotisivu-sivulta Profiili -kuvake.
- Valitse Tiimeille. Sieltä voit vaihtaa organisaation hallinnoimien tiimien ja arkistoitujen tiimien välillä.
- Arkistoidut tiimit on merkitty Arkistoitu -etikettillä.
Voinko silti käyttää arkistoitujen tiimieni sisältöä?
Kyllä! Voit silti tarkastella ja ladata aiempia suunnittelumalleja arkistoidulta tiimiltäsi. Et kuitenkaan voi:
- Luo uusia suunnittelumalleja
- Muokkaa olemassa olevia suunnittelumalleja
- Jaa sisältöä
- Kommentoi olemassa olevia suunnittelumalleja
Jos haluat jatkaa suunnittelumalliesi työstämistä, voit kopioida ne organisaatiosi hallinnoimaan tiimiin.
Näin kopioit aiemman sisältösi organisaatiosi hallinnoimalle tiimille
Kopioi kaikki sisältö massakopiona
Jos organisaatiosi pääkäyttäjä on ottanut tämän toiminnon käyttöön, sinua kehotetaan kopioimaan kaikki sisältösi organisaation hallinnoimaan tiimiin, kun vaihdat arkistoituun tiimiin.
Voit valita seuraavista:
- Kopioi kaikki sisältö välittömästi hallinnoituun tiimiin
- Ehkä myöhemmin , jos tarvitset lisää aikaa
Jos valitset Ehkä myöhemmin, voit silti massakopioida sisältösi milloin tahansa.
- Vaihda arkistoituun tiimiisi.
- Etsi jatka suunnittelua -korttia tiimin valikosta.
- Aloita kopioiminen valitsemalla Aloita .
Lähetämme sähköpostia ja sovelluksen sisäisiä ilmoituksia, jotta pysyt ajan tasalla kopioimasi sisällön tilasta. Projektit- kansioon tallennettu sisältö tallennetaan.
Kopioi valittu sisältö
Jos haluat kopioida vain tietyt tiedostot kaiken sisällön sijaan, seuraa ohjeita kohdassa Suunnittelumallien tai tiedostojen kopioiminen toiseen tiimiin tai tiliin.
Millaista sisältöä voidaan kopioida?
Voit kopioida:
- Suunnittelumallit
- Kansiot
- Brändin mallipohjat (malleina)
- Verkkosivut (suunnittelumalleina)
- Media
- Videot
Et voi tällä hetkellä kopioida:
- Sovellukset
- Julkaistut verkkosivut
- Fontit
- Ääni
- Tilaukset ja laskut
- Kommentit
- Kenelle se on jaettu (sinun on jaettava tiedostot uudelleen manuaalisesti)
- Brändipaketit
- Brändin mallipohjat
Etkö voi kopioida sisältöä?
Tarkista organisaatiosi pääkäyttäjältä, onko hän sallinut tiimin jäsenten saapuvan sisällön siirron.
Miksi voin vain ladata sisältöä?
Joissakin tapauksissa saatat pystyä vain lataamaan suunnittelumalleja arkistoidusta tiimistäsi. Tämä johtuu siitä, että käyttöoikeudet on ehkä asetettu estämään sisällön kopiointi. Voit ratkaista ongelman ottamalla yhteyttä tiimin pääkäyttäjään.
Minulla on maksullinen Canva-tilaus. Saanko hyvityksen, jos organisaationi hallinnoi tiliäni ja tiimini on arkistoitu?
Kyllä! Jos sinulla oli maksettu tilaus, maksamme suhteutetun hyvityksen, kun sinut on lisätty organisaatiotiimiin ja sisältösi on arkistoitu.
Voinko kumota tiimini arkistoinnin, jos unohdan vaihtaa henkilökohtaiseen sähköpostiin?
Jos et vaihtanut sähköpostiosoitettasi ajoissa ja tiimisi arkistoitiin, ota ensin yhteyttä pääkäyttäjään. Jos käyttäjä hyväksyy, hän voi ottaa yhteyttä Tuki-tiimiimme ja pyytää tiimin palauttamista.
Mitä tapahtuu, jos lähden organisaatiosta?
Jos poistut organisaatiosta, sinulla ei enää ole tiliä, joten et voi käyttää arkistoitua tiimiä.
Oliko tästä apua?
Hyödyllinen
Ei hyödyllistä