עמוד הבית של Canva
עזרה

הסרת משתמש מארגון Enterprise שלך


מאמר זה תורגם על ידי מכונה. אם נתקלתם בשגיאות, הודיעו לנו.

כשמישהו עוזב את העסק שלך, מנהל מערכת יכול להסיר את חשבון Canva שלו ולהעביר את הבעלות על העיצובים שלו. זה עוזר לוודא ששום דבר חשוב לא הולך לאיבוד.

מדריך זה מסביר מה קורה כאשר משתמש מוסר, וכיצד למחוק את החשבון שלו במידת הצורך.

כאשר אתה מסיר חבר מהארגון שלך

כמנהלים, אתם יכולים:

כך אנחנו שומרים על אבטחת התוכן של הצוות שלכם ומבטיחים שהעיצובים החשובים יישארו נגישים.

מה קורה אם לא מעבירים את העיצובים שלהם?

אם אתה מסיר חבר מבלי להעביר את העיצובים שלו:

  • עיצובים משותפים נשארים נגישים לכל מי ששותף איתם
  • עיצובים פרטיים הופכים לבלתי נגישים לאחר הסרת המשתמש
  • אם המשתמש יצטרף מחדש מאוחר יותר, הוא יקבל שוב גישה לעיצובים שלו

טיפ: כדי למנוע אובדן גישה לתוכן חשוב, יש להעביר את הבעלות לפני הסרת המשתמש.

מה המשתמש שהוסר יראה

לאחר ההסרה, המשתמש מאבד את הגישה לצוות Enterprise שלך ולתכונות כגון:

  • עיצובים שנוצרו בתוך הצוות
  • ערכות מותג
  • נוספות
  • תוכן משותף של הצוות

גישה לעיצובים אישיים:

  • כל דבר שנוצר או נשמר בחשבון Canva האישי שלהם נשאר זמין.

כניסה:

  • הם לא יכולים להשתמש יותר ב - SSO, אבל הם יכולים להיכנס באמצעות כתובת הדוא"ל שלהם וקוד PIN חד - פעמי.

תכונות ארגוניות:

  • הם מאבדים גישה לכלים הכלולים בתוכנית Enterprise של הארגון שלך.

מחיקת חשבון משתמש לצמיתות

מחיקתה של חשבון משתמש היא לצמיתות ואינה ניתנת לביטול. הבקשה חייבת להגיע ממנהל המערכת של הארגון.

כדי לבקש מחיקה, פנה אלינו או פנה לצוות החשבון שלך.

האם זה עזר?

מועיל

לא מועיל

אנשים גם צפו ב-