עמוד הבית של Canva
עזרה

בטל כל גישה לעיצוב שלך אפילו מתיקיות משותפות


מאמר זה תורגם על ידי מכונה. אם נתקלתם בשגיאות, הודיעו לנו.

השתמש בביטול כל הגישה כדי להסיר את הגישה של כולם לעיצוב שלך - בין אם הם הוזמנו ישירות או ירשו אותה באמצעות תיקיות משותפות.

מתי לבטל את הגישה

השתמש באפשרות זו כאשר:

  • העיצוב שלך הועבר לתיקייה משותפת שאינה בשליטתך.
  • אנשים בלתי צפויים יכולים להציג או לערוך את העיצוב שלכם.
  • אתה רוצה לאפס את כל השיתוף ולהתחיל מחדש.
  • אתם צריכים לאבטח עיצוב עם תוכן רגיש.

כיצד לבטל כל גישה

הסירו את כל הגישה המשותפת לעיצוב ה-Canva שלכם, כולל הרשאות שעברו בירושה מתיקיות, לאיפוס הרשאות שיתוף ואבטחת העיצוב.

  1. פתח את העיצוב.
  2. עבור אל התפריט '
    שיתוף '.
  3. מלבד עיצוב השיתוף, בחר את
    הגדרות השיתוף.
  4. בחר באפשרות הסרת גישה.
  5. בחר אם לבטל או כן, הסר גישה.

הערה: רק עורכים ובעלי עיצוב יכולים לראות את האפשרות הזו ולהשתמש בה.

מה קורה כשמבטלים את הגישה

לאחר ביטול הגישה:

  • כל המשתמשים מאבדים גישה, כולל הרשאות של תיקיות בירושה.
  • קישורים משותפים מפסיקים לעבוד.
  • העיצוב נשאר בתיקיות שלכם, אבל רק אתם שומרים על גישה.

לאחר שלילת הגישה

באפשרותך:

  • שתף מחדש את העיצוב עם אנשים ספציפיים.
  • צור קישורי שיתוף חדשים עם הגדרות מעודכנות.
  • העבר את העיצוב לתיקייה בשליטתך.
  • לשמור על פרטיות העיצוב.

פתרון בעיות

אינך רואה את גלגל השיניים של ההגדרות?

אפשרות זו גלויה רק לבעלי עיצובים ועורכים.

האופציה מסומנת באפור?

ייתכן שהעיצוב שלכם הוא חלק מתבנית או שהגדרות מנהל המערכת מגבילות אותו. פנה למנהל הצוות שלך.

האם למישהו עדיין יש גישה?

רענן או התנתק וחזור פנימה. אם נשארה גישה, בדוק אם היא נמצאת בנתיב אחר.

שאלות נפוצות

האם פעולה זו מסירה את העיצוב מהתיקיות?

לא. העיצוב נשאר בתיקייה, אבל אחרים לא יכולים לפתוח או לערוך אותו.

האם אוכל לבטל את הפעולה הזו?

לא. כדי לשתף מחדש, עליך להוסיף שוב אנשים באופן ידני.

האם זה משפיע על עיצובים או תבניות שפורסמו?

לא. אלה משתמשים בהגדרות גישה נפרדות.

האם אנשים יקבלו הודעה?

לא נשלחה הודעה. הם פשוט יראו הודעה שנדחתה.

משאבים נוספים

האם זה עזר?

מועיל

לא מועיל

אנשים גם צפו ב-