Uklanjanje korisnika iz tvrtke ili ustanove
Kada netko napusti vašu tvrtku, administrator može ukloniti svoj račun za Canvu i prenijeti vlasništvo nad svojim dizajnima. Na taj način osiguravamo da se ništa važno ne izgubi.
U ovom je vodiču objašnjeno što se događa kad korisnik bude uklonjen i kako po potrebi izbrisati njegov račun.
Kada uklonite člana iz svoje tvrtke/ustanove
Kao administrator možete:
- Ukloni račun člana iz tima
- Prijenos vlasništva nad njihovim dizajnima na drugog člana tima
To osigurava sigurnost sadržaja vašeg tima i dostupnost važnih dizajna.
Što ako ne prenesete njihove dizajne?
Ako uklonite člana bez prijenosa njegovih dizajna:
- Dijeljeni dizajni ostaju dostupni svima s kojima su podijeljeni
- Privatni dizajni postaju nedostupni nakon uklanjanja korisnika
- Ako se korisnik kasnije ponovno pridruži, ponovno će imati pristup svojim dizajnima
Savjet: Da ne biste izgubili pristup važnom sadržaju, prenesite vlasništvo prije uklanjanja korisnika.
Što će uklonjeni korisnik vidjeti
Nakon uklanjanja, korisnik gubi pristup vašem Enterprise timu i značajkama kao što su:
- Dizajni stvoreni unutar tima
- Kompleti za vizualni identitet
- Predlošci
- Dijeljeni timski sadržaji
Pristup osobnim dizajnima:
- Sve što je stvoreno ili spremljeno na njihovom osobnom računu na Canvi ostaje dostupno.
Prijava:
- Više ne može upotrebljavati SSO, ali se može prijaviti putem e-maila i jednokratnog PIN-A.
Enterprise značajke:
- Oni gube pristup svim alatima uključenim u Enterprise plan vaše organizacije.
Trajno brisanje korisničkog računa
Brisanje korisničkog računa je trajno i ne može se poništiti. Zahtjev mora poslati administrator vaše tvrtke/ustanove.
Ako želite zatražiti da vas izbrišemo, obratite nam se ili da biste se obratili timu zaduženom za vaš korisnički
Je li vam ovo bilo korisno?
Bilo je korisno
Nije bilo korisno