Canva – kezdőlap
Súgó

A Tartalomtervező megosztása és a megosztás visszavonása


Ez a cikk gépi fordítással készült. Ha hibát találsz benne, tudasd velünk.

A Tartalomtervező megosztásával láthatóvá teheted a bejegyzéseidet a csapat többi tagja számára.

  • Ezzel nem osztod meg a teljes tartalomtervezőt. Dönthetsz úgy, hogy csak a tulajdonodban lévő, kijelölt közösségimédia-fiókokat osztod meg. Ha csatlakoztattad a Canvához, te vagy a tulajdonos .
  • Egyes kapcsolati, közzétételi és engedélyezési funkciókat külső platformok kezelnek. Az elérhető funkciók és viselkedések az egyes alkalmazásokban, illetve az integrációk frissítésével összhangban változhatnak.

A megosztás egyelőre ugyanazt az engedélyt adja a teljes csapatnak. Az egyéni beállítások nem elérhetők, de az engedélyeket bármikor módosíthatod.

A Tartalomtervező megosztása

  1. A kezdőlap oldalpaneljén
    Továbbiak elemet, majd válaszd a
    Tartalomtervezőt.
  2. A naptár felett válaszd a
    Tartalomtervező megosztása lehetőséget.
  3. Válaszd ki azt a közösségimédia-fiókot, amelyet meg szeretnél osztani a csapatoddal. Ha még nem linkeltél egyet, csatlakoztass legalább egyet.
  4. Válaszd a Folytatás lehetőséget.
  5. A
    legördülő menüben válaszd ki a hozzáférést, amelyet szeretnél adni a csapatodnak.

A csapatod hozzáférését csak a tulajdonodban lévő közösségimédia-csatornák esetén módosíthatod.

A Tartalomtervező megosztásának megszüntetése

  1. A Tartalomtervező oldalon a naptár felett válaszd a
    Naptárbeállítások lehetőséget.
  2. Válaszd a Közösségi csatornák kezelése lehetőséget.
  3. A kezelni kívánt közösségimédia-fiók mellett válaszd a
    legördülő menüt.
  4. Válaszd a
    Nincs megosztva lehetőséget.
  5. Amikor elkészültél, kattints a Változtatások mentése gombra.

Mi történik az ütemezett bejegyzésekkel a megosztás visszavonása után?

Az ütemezett bejegyzések, beleértve a csapattagok által létrehozottakat, csak számodra lesznek láthatóak. Te leszel a bejegyzés új tulajdonosa, így igény szerint törölheted és átütemezheted őket.

Mivel csak a csatlakoztatott közösségi médiás fiókok elérését vonhatod vissza, ezt még a csapatod elhagyása előtt tedd meg.

Hasznos volt az információ?

Hasznos

Nem volt hasznos

Mások a következőket is megtekintették: