Felhasználó eltávolítása a vállalati szervezetből
Amikor valaki elhagyja a vállalkozásodat, az adminisztrátor eltávolíthatja a Canva-fiókját, és átruházhatja a tervei tulajdonjogát. Ez biztosítja, hogy semmi fontos ne vesszen el.
Ez az útmutató elmagyarázza, mi történik, ha egy felhasználót eltávolítanak, és hogyan törölheti a fiókját, ha szükséges.
Amikor eltávolítasz egy tagot a szervezetedből
Adminisztrátorként a következőket teheted:
- Tag fiókjának eltávolítása a csapatból
- Tervek tulajdonjogának átadása egy másik csapattagnak
Ez biztonságban tartja a csapatod tartalmát, és biztosítja, hogy a fontos tervek elérhetők maradjanak.
Mi történik, ha nem adod át a terveiket?
Ha eltávolítasz egy tagot anélkül, hogy átadnád a terveit:
- A megosztott tervek mindenki számára elérhetők, akivel megosztották őket
- A felhasználó eltávolítását követően a privát tervek elérhetetlenné válnak
- Ha a felhasználó később újra csatlakozik, újra hozzáférhet terveihez
Tipp: A fontos tartalmakhoz való hozzáférés elvesztésének elkerülése érdekében a felhasználó eltávolítása előtt ruházza át a tulajdonjogot.
Mit fog látni az eltávolított felhasználó?
Az eltávolítást követően a felhasználó elveszíti a hozzáférést az Enterprise-csapathoz és az alábbi funkciókhoz:
- A csapaton belül létrehozott tervek
- Arculati csomagok
- Sablonok
- Megosztott csapattartalmak
Személyes tervekhez való hozzáférés:
- A személyes Canva-fiókban létrehozott vagy mentett tartalmak továbbra is elérhetők maradnak.
Bejelentkezés:
- Már nem használhatják az egyszeri bejelentkezést, de bejelentkezhetnek az e-mail-címükkel és egy egyszeri PIN-KÓDDAL.
Vállalati funkciók:
- Megszűnik a hozzáférésük a szervezet vállalati tervében szereplő eszközökhöz.
Felhasználói fiók végleges törlése
A felhasználói fiók törlése végleges és nem vonható vissza. A kérésnek a szervezet adminisztrátorától kell érkeznie.
Ha törlést szeretnél kérni, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy vedd fel a kapcsolatot a fiókkezelő csapatoddal.
Hasznos volt az információ?
Hasznos
Nem volt hasznos