Zdieľanie Plánovača obsahu a zrušenie jeho zdieľania
Zdieľajte svoj Plánovač obsahu, aby boli vaše naplánované príspevky viditeľné pre ostatných členov tímu.
- Týmto krokom sa nebude zdieľať celý váš Plánovač obsahu. Môžete sa rozhodnúť zdieľať len vybrané kontá sociálnych médií , ktoré vlastníte. Ak ste ho pripojili ku Canve, vlastníkom ste ho vy.
- Niektoré pripojenia, publikovanie a povoľovanie sú spravované platformami tretích strán. Dostupné funkcie a správanie sa môžu v jednotlivých aplikáciách líšiť a meniť sa v priebehu času s aktualizáciou integrácií.
Zdieľaním momentálne celý tím získa rovnaké povolenie. Individuálne nastavenia nie sú k dispozícii, povolenia však môžete kedykoľvek zmeniť.
Zdieľanie Plánovača obsahu
- Na bočnom paneli domovskej stránky prejdite na položku Ďalšiea potom vyberte Plánovač obsahu.
- Nad kalendárom vyberte položku Zdieľať Plánovač obsahu.
- Vyberte konto sociálneho média, ktoré chcete zdieľať s tímom. Ak ste ešte žiadne neprepojili, najprv pripojte aspoň jedno.
- Vyberte položku Pokračovať.
- V rozbaľovacej ponuke vyberte prístup, ktorý chcete udeliť svojmu tímu.
Prístup svojho tímu ku kanálom sociálnych médií môžete zmeniť len pre tie, ktoré vlastníte.
Zrušte zdieľanie Plánovača obsahu
- Nad kalendárom na stránke Plánovač obsahu vyberte položku Možnosti kalendára.
- Vyberte položku Spravovať kanály sociálnych médií.
- Vedľa konta sociálneho média, ktoré chcete spravovať, vyberte rozbaľovaciu ponuku.
- Vyberte možnosť Nezdieľané.
- Výber dokončíte výberom položky Uložiť zmeny.
Čo sa stane s naplánovanými príspevkami po zrušení zdieľania?
Všetky naplánované príspevky vrátane tých, ktoré vytvorili členovia vášho tímu, budete vidieť iba vy. Stanete sa novým vlastníkom príspevkov, takže ich môžete podľa potreby odstrániť alebo preplánovať.
Keďže zdieľanie prístupu k svojim pripojeným kontám sociálnych médií môžete zrušiť iba vy, nezabudnite tak urobiť ešte predtým, ako tím opustíte.
Boli tieto informácie užitočné?
Užitočné
Neužitočné