Arkistoi henkilökohtaiset tiimit Canvassa
Käytä Canvan konsolidointityökaluja käyttäjien henkilökohtaisten tiimien arkistoimiseen, kun he liittyvät organisaatioosi.
Tämä artikkeli on tarkoitettu organisaation asetuksia hallinnoiville Canvan ylläpitäjille. Jos olet Canva-käyttäjä ja mietit, mitä tiimillesi tapahtui tai miten kopioit sisältöäsi, tutustu arkistoitujen tiimien ymmärtämiseen Canvassa.
Mikä on henkilökohtaisen tiimin arkistointi?
Henkilökohtainen tiimien arkistointi on osa Canvan yritysasiakkaille tarkoitettuja kehittyneitä keskittämistyökaluja.
Kun käyttäjä rekisteröityy Canva-käyttäjäksi itsenäisesti työsähköpostiosoitteellaan, hän yleensä luo henkilökohtaisen (yksin) tiimin. Nämä tiimit sisältävät usein työhön liittyviä malleja, mutta eivät ole organisaation hallinnassa.
Kun käyttäjä on liitetty Enterprise-tiliisi ja lisätty organisaation hallinnoimaan tiimiin, hänen henkilökohtainen tiiminsä arkistoidaan automaattisesti, ja häntä kehotetaan kopioimaan sisältönsä organisaation hallinnoimaan tiimiin (jos käyttöoikeudet sallivat).
Miksi sillä on merkitystä
Tämä toiminto varmistaa, että:
- Kun käyttäjien henkilökohtaiset tiimit arkistoidaan, ne siirtyvät sisällön luomisesta ei-hallinnoiduissa tiimeissä työskentelemään virallisissa organisaation hallinnoimissa tiimeissä. Tämä antaa ylläpitäjille paremman valvonnan ja hallinnan.
- He voivat jatkaa työtään nopeasti ilman häiriöitä käyttämällä henkilökohtaisen tiiminsä kopioitua sisältöä (jos käyttöoikeudet sallivat).
- Tulevaisuuden työ tapahtuu turvallisessa, yhteistyöhön perustuvassa ympäristössä, jossa on oikeat työkalut ja valvonta.
Näin se toimii
- Kun organisaation ylläpitäjä sallii henkilökohtaisen tiimin arkistoinnin, soolotiimit arkistoidaan kaikille olemassa oleville hallituille käyttäjille. Jatkossa kaikki sidossuhteessa olevat käyttäjät, jotka liittyvät yrityksen hallinnoimaan tiimiin, arkistoidaan automaattisesti.
- Käyttäjät säilyttävät pääsyn sisältöönsä, mutta eivät voi enää luoda, muokata tai jakaa arkistoidun tiimin sisällä.
- Jos tiimisi käyttöoikeudet sallivat saapuvan kopioidun sisällön, käyttäjät voivat helposti kopioida kaiken sisältönsä massakopiona organisaation hallinnoimaan tiimiin.
Miltä käyttäjäkokemus näyttää
Haluatko nähdä, miten se toimii käyttäjiesi kannalta? Tässä lyhyessä videossa kerrotaan, mitä käyttäjät näkevät, kun heidän henkilökohtainen tiiminsä arkistoidaan, ja miten he voivat kopioida sisältöä organisaationsa hallinnoimaan tiimiin.
Miten voin ottaa käyttöön henkilökohtaisen tiimin arkistoinnin?
Vain organisaation ylläpitäjät voivat ottaa tämän asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä. Laita se päälle seuraavasti:
- Siirry kotisivulla kohtaan Asetukset.
- Valitse sivuvalikosta kertakirjautuminen ja valmistelu -välilehti.
- Valitse Henkilökohtainen tiimin arkistointi -välilehti.
- Kytke Arkistointi-kytkin päälle. Organisaation ylläpitäjät voivat myös poistaa tämän käytöstä milloin tahansa. Huomaa: sen poistaminen käytöstä ei kumoa aiempia arkistointeja tai peruuta tilausten hyvityksiä - se estää vain tulevan arkistoinnin.
Mitkä tiimit voidaan arkistoida?
Tiimi täyttää arkistointivaatimukset, jos se täyttää kaikki seuraavat vaatimukset:
- Se on henkilökohtainen (yksin) tiimi, johon ei ole lisätty muita jäseniä luomisen jälkeen
- Ei ole tilattu App Storen tai Google Playn kautta (käyttäjien on peruutettava mobiilitilaukset itse).
- Se kuuluu käyttäjälle, joka on sidoksissa organisaatioosi ja on liittynyt yrityksen hallinnoimaan tiimiin
Miten voin tarkistaa käyttöoikeuteni?
Vahvista, salliiko tiimisi sisällön kopioinnin kohteeseen:
- Siirry organisaatiosi hallinnoimien tiimien asetuksiin.
- Avaa Käyttöoikeudet-sivu.
- Tarkista Tiimin sisältö -kohdassa asetus: "Kuka voi hyväksyä kopioitua sisältöä toiselta tiimiltä?"
- Aseta tämä pudotusvalikosta haluamallasi tavalla.
Mitä jos käyttäjällä olisi maksullinen tilaus arkistoidussa tiimissään?
Jos henkilökohtainen tiimi arkistoidaan ja käyttäjä liittyy yrityksen hallinnoimaan tiimiin, Canva myöntää suhteutetun hyvityksen edellisen tilauksensa jäljellä olevasta ajasta.
Voinko poistaa henkilökohtaisen tiimin arkistoinnin käytöstä?
Kyllä, niin kauan kuin olet organisaation ylläpitäjä, voit ottaa käyttöön henkilökohtaisen tiimin arkistoinnin. Tämä ei kuitenkaan poista arkistosta jo arkistoituja tuotemerkkejä eikä myöskään peruuta mahdollisesti tapahtuneita hyvityksiä. Se vain estää tulevien hallittujen käyttäjien henkilökohtaisten tiimien arkistoinnin.
Mitä sisältöä voidaan kopioida?
Tuettu | Ei tuettu |
Suunnittelumallit Kansiot Brändin mallipohjat (kopioidaan suunnittelumalleina) Verkkosivut (suunnittelumalleina) Videot Ladattu mediasisältö | Sovellukset Julkaistut verkkosivut Fontit Ääni Ostohistoria Kommentit Brändipaketit Käyttöoikeuksien jakaminen |
Käyttäjien on jaettava manuaalisesti kaikki kopioidut tiedostot hallinnoidussa tiimissä.
Voiko arkistoidun tiimin palauttaa?
Kyllä. Jos organisaation ylläpitäjä niin vaatii ja hyväksyy, voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme saadaksesi apua aiemmin arkistoidun tiimin palauttamisessa.
Oliko tästä apua?
Hyödyllinen
Ei hyödyllistä